Kırşehir'deki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2017 - 12:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Yanına aldığı merdiven ile 9 ilde 80 hırsızlık olayına karışan zanlı hırsızlık yaptığı Kırşehir'de yakayı ele verdi.Zanlının hırsızlık yaptığı görüntüler mobeseye böyle yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Kıreşhir'de 4 ayrı hırsızlık vakasını aydınlatmak için çalışma başlatan Asayiş Şube ekipleri, farklı mahallelerdeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Görünütlerde Yenice Mahallesinde 61 plakalı otomobildeki kişinin aracını bırakarak dolaşmaya başladığını fark edildi.Araçtan aldığı merdiven ile bir apartmanın birinci katındaki eve balkondan giren şüphelinin yakalanması için operasyona başlandı. Sokağın farklı yerlerinde konuşlanan ekipler, şüpheli Muhammed K'yi (29), evden bazı değerli eşyaları çaldıktan sonra otomobiline binerken suçüstü yakaladı. Hırsızlık anı, binanın güvenlik kameralarınca kaydedildi. Muhammed K'yi sorgulamak için emniyete götüren ekipler, diğer hırsızlık olaylarıyla ilgili MOBESE kayıtları ve 74 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlının aynı kişi olduğunu belirledi. Sorgusunun ardınan adliyeye sevk edilen M.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.K'nin kimlik sorgulamasında, Ankara'da yaşamasına rağmen Kırşehir'e gelerek hırsızlık yaptığı, daha önce de Aksaray, Amasya, Karabük, Kastamonu, Bartın, Çankırı, Bolu ve Düzce'nin de aralarında bulunduğu 9 ilde 80 hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Şüphelinin, diğer illerdeki hırsızlıklarda da merdiven kullandığı, genellikle apartmanların birinci katlarını gözüne kestirdiği belirtildi. Evlerden bilgisayar, televizyon, elektrikli ev aletleri, altın, para ve değerli ziynet eşyaları ile değerli malzemeleri çalan zanlının bunları başka illerde sattığı öğrenildi..
Yanına aldığı merdiven ile 9 ilde 80 hırsızlık olayına karışan zanlı hırsızlık yaptığı Kırşehir'de yakayı ele verdi.Zanlının hırsızlık yaptığı görüntüler mobeseye böyle yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Kıreşhir'de 4 ayrı hırsızlık vakasını aydınlatmak için çalışma başlatan Asayiş Şube ekipleri, farklı mahallelerdeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.

Görünütlerde Yenice Mahallesinde 61 plakalı otomobildeki kişinin aracını bırakarak dolaşmaya başladığını fark edildi.Araçtan aldığı merdiven ile bir apartmanın birinci katındaki eve balkondan giren şüphelinin yakalanması için operasyona başlandı.

Sokağın farklı yerlerinde konuşlanan ekipler, şüpheli Muhammed K'yi (29), evden bazı değerli eşyaları çaldıktan sonra otomobiline binerken suçüstü yakaladı.

Hırsızlık anı, binanın güvenlik kameralarınca kaydedildi. Muhammed K'yi sorgulamak için emniyete götüren ekipler, diğer hırsızlık olaylarıyla ilgili MOBESE kayıtları ve 74 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlının aynı kişi olduğunu belirledi. Sorgusunun ardınan adliyeye sevk edilen M.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.K'nin kimlik sorgulamasında, Ankara'da yaşamasına rağmen Kırşehir'e gelerek hırsızlık yaptığı, daha önce de Aksaray, Amasya, Karabük, Kastamonu, Bartın, Çankırı, Bolu ve Düzce'nin de aralarında bulunduğu 9 ilde 80 hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Şüphelinin, diğer illerdeki hırsızlıklarda da merdiven kullandığı, genellikle apartmanların birinci katlarını gözüne kestirdiği belirtildi. Evlerden bilgisayar, televizyon, elektrikli ev aletleri, altın, para ve değerli ziynet eşyaları ile değerli malzemeleri çalan zanlının bunları başka illerde sattığı öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.