Kırşehir'deki Felaketin Boyutu Daha da Büyük

GÜNDEM 22.01.2022 - 22:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki Felaketin Boyutu Daha da Büyük

  Kırşehir'de kuvvetli fırtına nedeniyle TEİAŞ ve MEDAŞ'a ait çok sayıda elektrik direği devrildi.Özellikle TEİŞA'a ait yüksek gerilim hatlarının Kayseri ve Ankara hattı boyunca devrildiği ifade ediyor.Devrilen yüksek gerilim hatlarının çok diğer Ankara'ya iletim sağlayan hatlar olduğu belirtiliyor.MEDAŞ'a ait elektrik direklerinin devrilmesi sonucu ise Kaman ve Akpınar'da çok sayıda köye elektrik verilemiyor.Gazetemize gönderilen videoda traktörüyle vatandaş durumu bir felaket olarak nitelendiriyor.   Yüksek gerilim hatlarının devrilmesi sonucu Ankara ve Kırşehir karayolu uzun süre çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.Yine Kırşehir-Kayseri, Kırşehir-Ortaköy ve Kırşehir-Yerköy arasındaki ulaşım da olumsuz hava koşulları nedeniyle güçlükle sağlanıyor.   MEDAŞ ekiplerinin devrilen elektrik direkleri ile ilgili çalışmaları devam ediyor.Kurumdan yapılan açıklamada elektriklerin bir an önce verilmesi için çok sayıda ekibin sahada olduğu ifade edildi.

 

Kırşehir'de kuvvetli fırtına nedeniyle TEİAŞ ve MEDAŞ'a ait çok sayıda elektrik direği devrildi.Özellikle TEİŞA'a ait yüksek gerilim hatlarının Kayseri ve Ankara hattı boyunca devrildiği ifade ediyor.Devrilen yüksek gerilim hatlarının çok diğer Ankara'ya iletim sağlayan hatlar olduğu belirtiliyor.MEDAŞ'a ait elektrik direklerinin devrilmesi sonucu ise Kaman ve Akpınar'da çok sayıda köye elektrik verilemiyor.Gazetemize gönderilen videoda traktörüyle vatandaş durumu bir felaket olarak nitelendiriyor.

 

Yüksek gerilim hatlarının devrilmesi sonucu Ankara ve Kırşehir karayolu uzun süre çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.Yine Kırşehir-Kayseri, Kırşehir-Ortaköy ve Kırşehir-Yerköy arasındaki ulaşım da olumsuz hava koşulları nedeniyle güçlükle sağlanıyor.

 

MEDAŞ ekiplerinin devrilen elektrik direkleri ile ilgili çalışmaları devam ediyor.Kurumdan yapılan açıklamada elektriklerin bir an önce verilmesi için çok sayıda ekibin sahada olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.