Kırşehir'deki Atatürk Heykeli Yeni Yerine Taşınıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2017 - 10:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki Atatürk Heykeli Yeni Yerine Taşınıyor

Kırşehir'in önemli simgelerinden olan Atatürk Heykeli Cacabey Meydanı'nda ki yeni yerine taşınıyor. Heykelin yeni yeri konusunda uzun tartışmalar olmuştu.Daha önce düşünülen yer olan, İş Bankası önündeki anıt meydanı, halktan gelen tepkiler üzerine Cacabey Meydanı olarak değişmişti. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ,Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Birol Yurdugül ile birlikte görüş alışverişinde bulunarak, heykelin Cacabey Meydanındaki yeni yeri konusunda mutabakata varıldı ve heykelin yeni yerine taşınma işlemleri başladı.
Kırşehir'in önemli simgelerinden olan Atatürk Heykeli Cacabey Meydanı'nda ki yeni yerine taşınıyor.

Heykelin yeni yeri konusunda uzun tartışmalar olmuştu.Daha önce düşünülen yer olan, İş Bankası önündeki anıt meydanı, halktan gelen tepkiler üzerine Cacabey Meydanı olarak değişmişti.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ,Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Birol Yurdugül ile birlikte görüş alışverişinde bulunarak, heykelin Cacabey Meydanındaki yeni yeri konusunda mutabakata varıldı ve heykelin yeni yerine taşınma işlemleri başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.