Kırşehir'deki A101 Mağazaları Ekmekte İndirime Gitti

EKONOMİ 17.01.2023 - 09:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki A101 Mağazaları Ekmekte İndirime Gitti

Ekmeğin 3,5 TL'den satıldığı Kırşehir'de A101 mağazaları ekmeği 2,95 TL'den satmaya başladı.

Daha önce büyük üreticiler ile fırıncılar arasında rekabetin yaşandığı Kırşehir'de ekmek fiyatlarında büyük düşüş yaşanmıştı.Yaşanan ekonomik kriz ile birlikte peş peşe yapılan zamların ardından ekmek fiyatları da 3,5 TL'ye çıkmıştı.Artan maliyetler ile birlikte herkes zam beklerken Kırşehir'deki A101 mağazalarından ekmeğe indirim geldi.Alınan karar ile birlikte Kırşehir'deki A101 mağazalarında ekmek, 2,95 TL'den satılmaya başlandı.   HALK EKMEK 2,75 TL Kırşehir Belediyesi ise halk ekmeği 2,75 TL'den satıyor.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, makine kurulumuna başlanan ve yeni devreye sokulacak 75 bin kapasiteli fırın ile piyasada dengeleyeci görevi üstleneceklerini belirtmişti.
Ekmeğin 3,5 TL'den satıldığı Kırşehir'de A101 mağazaları ekmeği 2,95 TL'den satmaya başladı.

Daha önce büyük üreticiler ile fırıncılar arasında rekabetin yaşandığı Kırşehir'de ekmek fiyatlarında büyük düşüş yaşanmıştı.Yaşanan ekonomik kriz ile birlikte peş peşe yapılan zamların ardından ekmek fiyatları da 3,5 TL'ye çıkmıştı.Artan maliyetler ile birlikte herkes zam beklerken Kırşehir'deki A101 mağazalarından ekmeğe indirim geldi.Alınan karar ile birlikte Kırşehir'deki A101 mağazalarında ekmek, 2,95 TL'den satılmaya başlandı.

 

HALK EKMEK 2,75 TL

Kırşehir Belediyesi ise halk ekmeği 2,75 TL'den satıyor.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, makine kurulumuna başlanan ve yeni devreye sokulacak 75 bin kapasiteli fırın ile piyasada dengeleyeci görevi üstleneceklerini belirtmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.