Kırşehir'de Zincirleme Kaza : Ölü ve Yaralılar Var

07.01.2023 - 10:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Zincirleme Kaza : Ölü ve Yaralılar Var

Kırşehir'de yoldaki buzlanma ve sis nedeniyle meydana gelen zincirleme , kazada 3 kişi hayatını kaybetti 11 kişi yaralandı.

Kaza, Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde meydana geldi.Akpınar İlçe girişinde aşırı buzlanma ve sis nedeniyle çok sayıda aracın birbirine girmesiyle birlikte zincirleme trafik kazası meydana geldi.   5 Tır ve 7 otomobilin çarpıştığı kazaya çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.     Yaralılar, sağlık ekiplerince ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.     Öte yandan Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ile Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Sadık Gülecan kaza yerinde  incelemelerde bulundu.
Kırşehir'de yoldaki buzlanma ve sis nedeniyle meydana gelen zincirleme , kazada 3 kişi hayatını kaybetti 11 kişi yaralandı.

Kaza, Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde meydana geldi.Akpınar İlçe girişinde aşırı buzlanma ve sis nedeniyle çok sayıda aracın birbirine girmesiyle birlikte zincirleme trafik kazası meydana geldi.

 



5 Tır ve 7 otomobilin çarpıştığı kazaya çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

 

 

Yaralılar, sağlık ekiplerince ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

Öte yandan Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ile Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Sadık Gülecan kaza yerinde  incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.