Kırşehir'de Zamsız Motorin Kuyruğu

EKONOMİ 16.10.2021 - 09:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Zamsız Motorin Kuyruğu

Motorin ve benzine gelen zam snrasında Kırşehir'de akaryakıt istasyonlarında kuyrukları oluştu.

Dolar/TL kurundaki artış akaryakıt zamlarını da beraberinde getiriyor.Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 40 kuruş, motorine 41 kuruş zam yapıldı. Benzinde 17 kuruş, motorinde ise ÖTV sıfırlandığı için 41 kuruşun tamamı pompaya yansıdı.Zam öncesi akaryakıt istasyonlarında kuyruklar oluştu.     KIRŞEHİR'DE AKARYAKIT İSTASYONLARINDA KUYRUK Gece yarısından itibaren geçerli olan zam öncesinde Kırşehir'de de çok sayıda araç akaryakıt istasyonlarına akın etti.Özellikle çok sayıda aracın geçiş güzergahı olan Ankara-Kayseri Karayolu üzerindeki akaryakıt istasyonlarından yakıt almak için gelen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.     BİDONLARLA DOLDURDU Ankara'dan paylaşılan görüntüde gece yarısına saatler kala bir akaryakıt istasyonunda vatandaşın bidonlara benzin doldurduğu görüldü.
Motorin ve benzine gelen zam snrasında Kırşehir'de akaryakıt istasyonlarında kuyrukları oluştu.

Dolar/TL kurundaki artış akaryakıt zamlarını da beraberinde getiriyor.Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 40 kuruş, motorine 41 kuruş zam yapıldı. Benzinde 17 kuruş, motorinde ise ÖTV sıfırlandığı için 41 kuruşun tamamı pompaya yansıdı.Zam öncesi akaryakıt istasyonlarında kuyruklar oluştu.

 

 

KIRŞEHİR'DE AKARYAKIT İSTASYONLARINDA KUYRUK

Gece yarısından itibaren geçerli olan zam öncesinde Kırşehir'de de çok sayıda araç akaryakıt istasyonlarına akın etti.Özellikle çok sayıda aracın geçiş güzergahı olan Ankara-Kayseri Karayolu üzerindeki akaryakıt istasyonlarından yakıt almak için gelen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

 

 

BİDONLARLA DOLDURDU

Ankara'dan paylaşılan görüntüde gece yarısına saatler kala bir akaryakıt istasyonunda vatandaşın bidonlara benzin doldurduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.