Kırşehir'de Yürekleri Dağlayan Kaza

ASAYİŞ 15.06.2020 - 23:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yürekleri Dağlayan Kaza

Kırşehir'de meydana gelen feci kaza sonucu anne ve 5 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi.Kazada 2 kişi öldü 3 kişi ise ağır yaralandı.

Olay Keskikköprü mevkiinde meydana geldi.Kırşehir'den Aksaray istikametine seyir halinde olan 68 HD 705 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Erdem Mergen, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirince, karşı yönden gelen Şenol Kılıç yönetimindeki 40 BG 007 plakalı otomobille çarpıştı.Feci kaza sonucu Erdem Mergen'in aracı şarampole devrildi.     Kazada sürücü Mergen'in eşi Bahar ve oğlu Mustafa Can Mergen (5) olay yerinde hayatını kaybetti.Ağır yaralanan sürücüler ile otomobildeki Seyfi Kılıç ise sağlık ekiplerinin ve çevredekilerin yardımıyla sıkıştıkları araçlardan çıkarılarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Mergen Ailesinden geriye bu fotoğraf kaldı.      
Kırşehir'de meydana gelen feci kaza sonucu anne ve 5 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi.Kazada 2 kişi öldü 3 kişi ise ağır yaralandı.

Olay Keskikköprü mevkiinde meydana geldi.Kırşehir'den Aksaray istikametine seyir halinde olan 68 HD 705 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Erdem Mergen, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirince, karşı yönden gelen Şenol Kılıç yönetimindeki 40 BG 007 plakalı otomobille çarpıştı.Feci kaza sonucu Erdem Mergen'in aracı şarampole devrildi.

 

 

Kazada sürücü Mergen'in eşi Bahar ve oğlu Mustafa Can Mergen (5) olay yerinde hayatını kaybetti.Ağır yaralanan sürücüler ile otomobildeki Seyfi Kılıç ise sağlık ekiplerinin ve çevredekilerin yardımıyla sıkıştıkları araçlardan çıkarılarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Mergen Ailesinden geriye bu fotoğraf kaldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.