Kırşehir'de Yolcu Otobüsü Devrildi ; Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2018 - 06:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yolcu Otobüsü Devrildi ; Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Kırşehir'de bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti,6'sı ağır 35 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Kazım Arslan yönetimindeki İstanbul-Tunceli seferini yapan 62 AR 671 plakalı Tunceliler firmasına ait yolcu otobüsü , Akpınar ilçesinde yoğun kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkarak devrildi. Bazı yolcular Devrilen Otobüsün Altında Kaldı Kazanın olduğu noktaya AFAD ve UMKE ekipleri ile 112 Acil ve jandarma görevlileri ulaştı.Kazada biri çocuk 3 kişinin yaşamını yitirdiği , 6'sı ağır 35 kişinin ise yaralandı. OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER Video : Abdurrahman Dulkadir Yaralılar, ambulanslarla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kaman ve Akpınar ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan biri daha sonra Kayseri'deki bir hastaneye sevk edildi. Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Akın ayrıca yaralılardan bazılarını hastanede ziyaret etti. Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum." dedi.

Kırşehir'de bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti,6'sı ağır 35 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Kazım Arslan yönetimindeki İstanbul-Tunceli seferini yapan 62 AR 671 plakalı Tunceliler firmasına ait yolcu otobüsü , Akpınar ilçesinde yoğun kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkarak devrildi.

Bazı yolcular Devrilen Otobüsün Altında Kaldı

Kazanın olduğu noktaya AFAD ve UMKE ekipleri ile 112 Acil ve jandarma görevlileri ulaştı.Kazada biri çocuk 3 kişinin yaşamını yitirdiği , 6'sı ağır 35 kişinin ise yaralandı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Video : Abdurrahman Dulkadir

Yaralılar, ambulanslarla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kaman ve Akpınar ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan biri daha sonra Kayseri'deki bir hastaneye sevk edildi.

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Akın ayrıca yaralılardan bazılarını hastanede ziyaret etti.

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.