Kırşehir'de Yoğun Sis Etkili Oluyor

YAŞAM 18.12.2022 - 16:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yoğun Sis Etkili Oluyor

Kırşehir'de gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sis gün içinde dağıldı ancak akşam saatlerinde havanın tekrar soğumaya başlaması ile birlikte sis tekrar çöktü.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de yoğun sis etkili oluyor.Gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sis, gündüz saatlerinde havanın sıcak olması dolayısıyla tekrar etkisini yitirse de akşam saatlerinde havanın tekrar soğuması ile birlikte kent merkezinin üzerine sis çöktü.     Şehir merkezinin sise bürünmesi nedeniyle hayat olumsuz etkilenirken 43 İlin kesişim noktasında bulunan Kırşehir'de yoğun sis nedeniyle sürücüler de zor anlar yaşıyor.     Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi de oldukça düşerken özellikle Ankara-Kayseri karayolu'nda sürücüler takip mesafesini açarak yavaş seyretmeye başladılar.      
Kırşehir'de gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sis gün içinde dağıldı ancak akşam saatlerinde havanın tekrar soğumaya başlaması ile birlikte sis tekrar çöktü.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de yoğun sis etkili oluyor.Gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sis, gündüz saatlerinde havanın sıcak olması dolayısıyla tekrar etkisini yitirse de akşam saatlerinde havanın tekrar soğuması ile birlikte kent merkezinin üzerine sis çöktü.

 

 

Şehir merkezinin sise bürünmesi nedeniyle hayat olumsuz etkilenirken 43 İlin kesişim noktasında bulunan Kırşehir'de yoğun sis nedeniyle sürücüler de zor anlar yaşıyor.

 

 

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi de oldukça düşerken özellikle Ankara-Kayseri karayolu'nda sürücüler takip mesafesini açarak yavaş seyretmeye başladılar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.