Kırşehir'de Yoğun Bakım Ünitesi Doldu

SAĞLIK 18.11.2020 - 11:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yoğun Bakım Ünitesi Doldu

Kırşehir'de son dönemde artan koronavirüslü ağır hasta sayısı nedeniyle yoğun bakım ünitesi doldu.Hastane koronavirüslü hastalar için 16 yeni yoğun bakım ünitesi daha oluşturdu.

Tüm dünyada 60 milyona yakın insana bulaşan ve 1 milyon 500 bin insanın ise ölümüne neden olan Covid-19 virüsü Türkiye'de de tekrar artış gösterme eğilimine geçti.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüsün bulaştırıcılığından hiçbir şey kaybetmeden adeta kitlesel bulaşma dönemine geçtiğini belirterek  İstanbul, İzmir ve Bursa illerini örnek gösteren Koca, bu illerdeki vaka artışının tüm ülkeye yayıldığını vurguladı.   KIRŞEHİR'DE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ DOLDU Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de artan vakalar ve ağır hasta sayısındaki yükseliş nedeniyle yoğun bakım ünitesinin dolduğu kaydedildi.Artış trendini de göz önünde bulunduran Hastane yönetimi ise 16 yeni yoğun bakım yatağı daha hazırladı.Son bilgilere göre Kırşehir'de günlük vaka sayısı 150'ye ulaşırken , Bin 500'e yakın aktif vaka sayısı olduğu öğrenildi.   İŞTE SON KORONAVİRÜS RİSK YOĞUNLUK HARİTASI    
Kırşehir'de son dönemde artan koronavirüslü ağır hasta sayısı nedeniyle yoğun bakım ünitesi doldu.Hastane koronavirüslü hastalar için 16 yeni yoğun bakım ünitesi daha oluşturdu.

Tüm dünyada 60 milyona yakın insana bulaşan ve 1 milyon 500 bin insanın ise ölümüne neden olan Covid-19 virüsü Türkiye'de de tekrar artış gösterme eğilimine geçti.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüsün bulaştırıcılığından hiçbir şey kaybetmeden adeta kitlesel bulaşma dönemine geçtiğini belirterek  İstanbul, İzmir ve Bursa illerini örnek gösteren Koca, bu illerdeki vaka artışının tüm ülkeye yayıldığını vurguladı.

 

KIRŞEHİR'DE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ DOLDU

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de artan vakalar ve ağır hasta sayısındaki yükseliş nedeniyle yoğun bakım ünitesinin dolduğu kaydedildi.Artış trendini de göz önünde bulunduran Hastane yönetimi ise 16 yeni yoğun bakım yatağı daha hazırladı.Son bilgilere göre Kırşehir'de günlük vaka sayısı 150'ye ulaşırken , Bin 500'e yakın aktif vaka sayısı olduğu öğrenildi.

 

İŞTE SON KORONAVİRÜS RİSK YOĞUNLUK HARİTASI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.