Kırşehir'de Yine Silahlı Yaralama

ASAYİŞ 10.04.2021 - 21:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yine Silahlı Yaralama

Kırşehir'de akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan Hılla Gölü parkında meydana geldi. Ticari aracıyla parka gelen A.K. (31), husumetli olduğu H.A (30) ve A.A (32) ile sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine aracından A.K., çevreye ateş açtı.      Olayda H.A sağ bacağından vuruldu. Yaralı görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan şüpheli A.K. tabanca ile polis merkezine giderek teslim oldu.     SİLAHLI YARALAMALAR ARTTI   Geçtiğimiz günlerde yine Kırşehir'de kız kaçırma davası nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuşmuştu.Olayda S.E. isimli şahsın ateş etmesi sonucu 1 polis yaralanmış.Zanlı ise polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilmişti.
Kırşehir'de akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.
Olay, saat 21.00 sıralarında Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan Hılla Gölü parkında meydana geldi. Ticari aracıyla parka gelen A.K. (31), husumetli olduğu H.A (30) ve A.A (32) ile sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine aracından A.K., çevreye ateş açtı. 
 
 
Olayda H.A sağ bacağından vuruldu. Yaralı görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan şüpheli A.K. tabanca ile polis merkezine giderek teslim oldu.
 
 
SİLAHLI YARALAMALAR ARTTI
 
Geçtiğimiz günlerde yine Kırşehir'de kız kaçırma davası nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuşmuştu.Olayda S.E. isimli şahsın ateş etmesi sonucu 1 polis yaralanmış.Zanlı ise polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.