Kırşehir'de Yine Müdür Değişikliği

SİYASET 16.06.2020 - 14:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yine Müdür Değişikliği

Kırşehir'de sık sık şahit olunan ''Müdür değişikliklerine'' birisi daha eklendi.

Kırşehir'de icraat yerine sık sık müdür tayinleri uğraşan  siyasi vesayet bu kez de Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde değişikliğe neden oldu.Kırşehir'de uzun süre gençlik ve spor il müdürlüğü görevi yürüten Emre Arslan'ın yerine atanan ve henüz 18 aya yakın görevde bulunan Faruk Şahin'in yerine bu kez de İstanbul Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Numan Nafiz Şahin atandı.Böylece 1, 5 yıl içerisinde gençlik ve spor müdürlüğünde 2 kez değişime gidilmiş oldu.   NUMAN NAFİZ ŞAHİN KİMDİR ?     1979 Erzincan doğumlu Numan Nafiz Şahin, Niğde Üniversitesi Aksaray Beden Eğitimi Spor Yuksek Okulu mezunu. 2002 yılında Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Mudurluğu’nde spor uzmanı olarak göreve başlayan Numan Şahin, 2003 yılından beri Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Mudurluğu’nde spor uzmanı olarak görev yapıyor. Numan Nafiz Şahin, evli ve iki çocuk babası.
Kırşehir'de sık sık şahit olunan ''Müdür değişikliklerine'' birisi daha eklendi.

Kırşehir'de icraat yerine sık sık müdür tayinleri uğraşan  siyasi vesayet bu kez de Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde değişikliğe neden oldu.Kırşehir'de uzun süre gençlik ve spor il müdürlüğü görevi yürüten Emre Arslan'ın yerine atanan ve henüz 18 aya yakın görevde bulunan Faruk Şahin'in yerine bu kez de İstanbul Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Numan Nafiz Şahin atandı.Böylece 1, 5 yıl içerisinde gençlik ve spor müdürlüğünde 2 kez değişime gidilmiş oldu.

 

NUMAN NAFİZ ŞAHİN KİMDİR ?

 

 

1979 Erzincan doğumlu Numan Nafiz Şahin, Niğde Üniversitesi Aksaray Beden Eğitimi Spor Yuksek Okulu mezunu. 2002 yılında Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Mudurluğu’nde spor uzmanı olarak göreve başlayan Numan Şahin, 2003 yılından beri Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Mudurluğu’nde spor uzmanı olarak görev yapıyor. Numan Nafiz Şahin, evli ve iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.