Kırşehir'de Yine DAEŞ Operasyonu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2019 - 17:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yine DAEŞ Operasyonu

Terör Örgütü Lideri Bağdadi'nin yakın akrabalarının yakalandığı Kırşehir'de bu kez de DAEŞ üyesi 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Kırşehir'de daha önce birçok kez yapılan peş peşe operasyonlarda çok sayıda DAEŞ üyesi yakalanarak ceza evine gönderilmişti.Yakın zamanda ABD tarafından düzenlenen operasyon ile öldürülen Bağdadi'nin yakın akrabalarının da Kırşehir'de olduğu belirlenmiş ve düzenlenen operasyonla yakalanmışlardı. 5 KİŞİ TUTUKLANDI Şehir merkezinde yapılan çalışmalarda sonucunda farklı mahallelerde bulunan evlere operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlar sonucunda DEAŞ militanı oldukları öğrenilen M.A.Ş.H., S.Z.H., H.S.Ş.E., T.S.Ş.E., F.TS.E., yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ve ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada örgüte ait çok sayıda dijital materyal ele geçirildi

Terör Örgütü Lideri Bağdadi'nin yakın akrabalarının yakalandığı Kırşehir'de bu kez de DAEŞ üyesi 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kırşehir'de daha önce birçok kez yapılan peş peşe operasyonlarda çok sayıda DAEŞ üyesi yakalanarak ceza evine gönderilmişti.Yakın zamanda ABD tarafından düzenlenen operasyon ile öldürülen Bağdadi'nin yakın akrabalarının da Kırşehir'de olduğu belirlenmiş ve düzenlenen operasyonla yakalanmışlardı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Şehir merkezinde yapılan çalışmalarda sonucunda farklı mahallelerde bulunan evlere operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlar sonucunda DEAŞ militanı oldukları öğrenilen M.A.Ş.H., S.Z.H., H.S.Ş.E., T.S.Ş.E., F.TS.E., yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ve ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada örgüte ait çok sayıda dijital materyal ele geçirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.