Kırşehir'de Yeni Bir Lezzet Durağı Açıldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2019 - 16:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yeni Bir Lezzet Durağı Açıldı

Kırşehir'de ev ve yöresel yemek olarak hizmet verecek olan olan Etap Restaurant'ın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay , Kırşehir Belediye Başkan Adayları Selahattin Ekicioğlu ile Onur Köksal , MHP İl Başkanı Arif Kılıç , Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Yurt dışından Kırşehir'e dönen Halil ve Sevinç Çelik çiftinin açtığı Etap Rastaurant'da yöresel yemeklerle birlikte , otantik tandırda gözleme hizmeti de veriliyor. Çocuklu ailelerin rahat yemek yiyebilmeleri için alt katının tamamen oyun parkına çevrildiği mekanda aynı zamanda çocuklar için bakıcı da bulunuyor.Böylece aileler üst katta bulunan aile salonunda yemek yerken çocukları da eğlenceli vakit geçirebiliyor. Yemeklerde kullanılan malzemelerin birçoğunun köylerinde üretildiğini belirten Halil Çelik , ''Açılışımıza katılan değerli büyüklerimize ve ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Çoğu kendi ürünümüzle Kırşehirlilere ev yemeklerimizle farklı bir hizmet vermeyi amaçladık.Vereceğimiz hizmetle siz Kırşehirlileri memnun edeceğimizden eminiz.Tüm Kırşehirlileri restaurantımıza bekliyoruz.'' açıklamasında bulundu. Etap Restaurant , Yenice Mahallesinde 183. sokakta ve Yenice Aile Sağlığı merkezinde yer alıyor.

Kırşehir'de ev ve yöresel yemek olarak hizmet verecek olan olan Etap Restaurant'ın açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay , Kırşehir Belediye Başkan Adayları Selahattin Ekicioğlu ile Onur Köksal , MHP İl Başkanı Arif Kılıç , Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Yurt dışından Kırşehir'e dönen Halil ve Sevinç Çelik çiftinin açtığı Etap Rastaurant'da yöresel yemeklerle birlikte , otantik tandırda gözleme hizmeti de veriliyor.

Çocuklu ailelerin rahat yemek yiyebilmeleri için alt katının tamamen oyun parkına çevrildiği mekanda aynı zamanda çocuklar için bakıcı da bulunuyor.Böylece aileler üst katta bulunan aile salonunda yemek yerken çocukları da eğlenceli vakit geçirebiliyor.

Yemeklerde kullanılan malzemelerin birçoğunun köylerinde üretildiğini belirten Halil Çelik , ''Açılışımıza katılan değerli büyüklerimize ve ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Çoğu kendi ürünümüzle Kırşehirlilere ev yemeklerimizle farklı bir hizmet vermeyi amaçladık.Vereceğimiz hizmetle siz Kırşehirlileri memnun edeceğimizden eminiz.Tüm Kırşehirlileri restaurantımıza bekliyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Etap Restaurant , Yenice Mahallesinde 183. sokakta ve Yenice Aile Sağlığı merkezinde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.