Kırşehir'de Yeni Bir Fabrikanın Açılışı Gerçekleştirildi

GÜNDEM 02.07.2022 - 20:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yeni Bir Fabrikanın Açılışı Gerçekleştirildi

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde kağıt ve ambalaj ürünleri üreten fabrika faaliyete girdi.

Ülkemizin ekonomik dar boğazdan geçtiğini göz önüne alırsak bu anlamda en çok üretim sektörünün eksikliği hissediliyor.Tüm Anadolu'da olduğu Kırşehir'in de bu anlamda gerek yerli gerekse yabancı yeni yatırımlara ihtiyacı var.   Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 8 bin metrekare kapalı ve 17 bin 500 metrekare açık alan üzerinde kurulan Beyoğulları Kağıt ve Kağıt Ürünleri İmalat ve Ambalaj Sanayi faaliyete girdi.Tesiste kağıt ve kağıt ürünleri ile birlikte çeşitli ambalaj malzemeleri üretilecek. İlk etapta 35 çalışan istihdam eden tesis, bu sayıyı artırmayı planlıyor.Birinci sınıf malzeme üretecek tesiste, ürünlerin yüzde 85'nin yurt dışına ihraç edileceği bildirildi.     Fabrikanın açılış törenine Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ile birlikte çok sayıda kurum amiri de katıldı.Vali Buhara, ülke ve ilimiz ekonomisi ile istihdamına katkı sağlayan sanayicilere destek vereceklerini belirterek girişimcileri Kırşehir'e yatırım yapmaya davet etti.   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Temennimiz Doğa Dostu Üretim ve Çevre Sertifikasına sahip olan bu ve buna benzer işletmelerimizin artmasıdır. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullanırken Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, fabrikanın Kırşehir'e hayırlı olması dileğinde bulundu.        
Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde kağıt ve ambalaj ürünleri üreten fabrika faaliyete girdi.

Ülkemizin ekonomik dar boğazdan geçtiğini göz önüne alırsak bu anlamda en çok üretim sektörünün eksikliği hissediliyor.Tüm Anadolu'da olduğu Kırşehir'in de bu anlamda gerek yerli gerekse yabancı yeni yatırımlara ihtiyacı var.
 



Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 8 bin metrekare kapalı ve 17 bin 500 metrekare açık alan üzerinde kurulan Beyoğulları Kağıt ve Kağıt Ürünleri İmalat ve Ambalaj Sanayi faaliyete girdi.Tesiste kağıt ve kağıt ürünleri ile birlikte çeşitli ambalaj malzemeleri üretilecek.



İlk etapta 35 çalışan istihdam eden tesis, bu sayıyı artırmayı planlıyor.Birinci sınıf malzeme üretecek tesiste, ürünlerin yüzde 85'nin yurt dışına ihraç edileceği bildirildi.


 

 

Fabrikanın açılış törenine Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ile birlikte çok sayıda kurum amiri de katıldı.Vali Buhara, ülke ve ilimiz ekonomisi ile istihdamına katkı sağlayan sanayicilere destek vereceklerini belirterek girişimcileri Kırşehir'e yatırım yapmaya davet etti.

 


Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Temennimiz Doğa Dostu Üretim ve Çevre Sertifikasına sahip olan bu ve buna benzer işletmelerimizin artmasıdır. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullanırken Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, fabrikanın Kırşehir'e hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.