Kırşehir'de Yarasa Tedirginliği

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2016 - 13:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Yarasa Tedirginliği

Karaman'daki kuduz vakasından sonra Kırşehir'de pek çok vatandaş evlerine giren yarasalardan tedirgin olmaya başladı. Karaman'da 2 ay önce evinin önünde otururken alnından yarasanın ısırdığı Veli A.(34) , çok büyük bir yara olmadığı için önemsemeyerek hastaneye gitmedi.Veli A., bu olaydan 15-20 gün sonra baş ağrısı, mide bulantısı, halsizlik şikayetiyle Adana'da hastaneye gitti. Bir hafta önce kuduz teşhisi konularak Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne yatırılarak tedavi altına alınan Veli A. bugün hayatını kaybetti. KIRŞEHİR'DE VATANDAŞLAR EVLERİNE GİREN YARASALARDAN TEDİRGİN Kırşehir'de de pek çok vatandaş, açık kapı ve pencerelerden evlerine giren yarasaların olduğunu ve tedirgin olduklarını belirtiyor.Hatta bazı vatandaşlar öldürdükleri yarasaları resmini çekip gazetemize gönderdiler ve çocukları ve kendileri için tedirgin olduklarını ve pencerelere  önlem aldıklarını belirttiler.Uzmanlar ise herhangi bir yarasa saldırısı olduğu takdirde hemen hastaneye başvurulması konusunda vatandaşı uyarıyor.
Karaman'daki kuduz vakasından sonra Kırşehir'de pek çok vatandaş evlerine giren yarasalardan tedirgin olmaya başladı.

Karaman'da 2 ay önce evinin önünde otururken alnından yarasanın ısırdığı Veli A.(34) , çok büyük bir yara olmadığı için önemsemeyerek hastaneye gitmedi.Veli A., bu olaydan 15-20 gün sonra baş ağrısı, mide bulantısı, halsizlik şikayetiyle Adana'da hastaneye gitti. Bir hafta önce kuduz teşhisi konularak Çukurova Üniversitesi(ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne yatırılarak tedavi altına alınan Veli A. bugün hayatını kaybetti.

KIRŞEHİR'DE VATANDAŞLAR EVLERİNE GİREN YARASALARDAN TEDİRGİN Kırşehir'de de pek çok vatandaş, açık kapı ve pencerelerden evlerine giren yarasaların olduğunu ve tedirgin olduklarını belirtiyor.Hatta bazı vatandaşlar öldürdükleri yarasaları resmini çekip gazetemize gönderdiler ve çocukları ve kendileri için tedirgin olduklarını ve pencerelere  önlem aldıklarını belirttiler.Uzmanlar ise herhangi bir yarasa saldırısı olduğu takdirde hemen hastaneye başvurulması konusunda vatandaşı uyarıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.