Kırşehir'de Vefat Eden Hemşehrilerimiz ( 12 Eylül 2021)

YAŞAM 12.09.2021 - 20:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Vefat Eden Hemşehrilerimiz ( 12 Eylül 2021)

Kırşehir'de son 2 günde vefat eden 11 hemşehrimiz defnedildi.Vefat edenlerin isimleri , yakınları ve taziye adresleri ile ilgili bilgiler aşağıdadır.

 Emekli Astsubay Hasan Aydın'ın naaşı Aliçam Camii'nden kaldırılarak Bağbaşı Mezarlığına defnedilmiştir. Taziyesi Bahçelievler Mahallesi 1669. Sokak no :14 adresinde kabul ediliyor.   Kırıkkale'de elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Murat-Fatma-Muhammed Şükrü Bostancı'nın , cenazeleri Çukurçayı Hz. Ömer Camii'nden kaldırılarak Bağbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.Taziyeleri , Çukurçayır Mahallesi Gökpetrol altındaki adreslerinde kabul ediliyor.   Akçakent Tepefakılı Köyü'nden Hacı Bekir Öztürk'ün cenazesi Tepefakılı Köyü'nde defnedildi.Taziyeleri de yine Tepefakılı Köyü'nde kabul ediliyor.   Ortaköy Devedamı Köyü'nden Neriman Kurt'un naaşı yine aynı köyde defnedilmiştir ve taziyeleri de burada kabul edilmektedir.   Uzunliuşağı Köyü'nden Mehmet Kapusuz'un eşi ; Tarkan , Terahim ve Yüksel Kapusuz'un anneleri Güleser Kapusuz'un cenazesi Aliçam Camii'nden kaldırılarak Bağbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilmiştir.Taziyesi ise Kayabaşı Mahallesi 366. Sokak Döşlü Apt. No:7 adresinde kabul edilmektedir.   Derici Ömer Dalgalı'nın annesi Fatma Dalgalı'nın cenazesi Ahi Evran Camii'nden kaldırılarak Aşıkpaşa Mezarlığı'nda defnedilmiştir.Taziyesi ise Cumartesi Pazarı ynında bulunan Yavuzlar Apartmanında kabul edilmektedir.   Emekli Öğretmen Muzaffer Bahçeci'nin cenazesi Ahi Evran Camii'nden kaldırılarak Bağbaşı Mahallesi'nde toprağa verilmiştir.Taziyesi ise Bağbaşı Mahallesi Kuyubaşı Caddesi 657 Sok. No:4 adresinde kabul ediliyor.   Eski Otobüs Esnaflarından Hacı Muammer Kaya'nın cenazesi Ankara'da Gölbaşı İlçesi'nde defnedilmiş ve taziyeleri de burada kabul edilmektedir.   Belediye'den emekli İbrahim Aykanat'ın oğlu Sedat Aykanat vefat etmiş cenazesi ise Sanayi Camii'nden kaldırılarak Kümbet Altı Mezarlığı'nda defnedilmiştir.Merhumun taziyesi ise Bahçelievler Mahallesi Göçmenler Sokak'ta bulunan müstakil evinde kabul edilmektedir.   Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.Mekanları Cennet Olsun...  
Kırşehir'de son 2 günde vefat eden 11 hemşehrimiz defnedildi.Vefat edenlerin isimleri , yakınları ve taziye adresleri ile ilgili bilgiler aşağıdadır.

 Emekli Astsubay Hasan Aydın'ın naaşı Aliçam Camii'nden kaldırılarak Bağbaşı Mezarlığına defnedilmiştir. Taziyesi Bahçelievler Mahallesi 1669. Sokak no :14 adresinde kabul ediliyor.

 

Kırıkkale'de elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Murat-Fatma-Muhammed Şükrü Bostancı'nın , cenazeleri Çukurçayı Hz. Ömer Camii'nden kaldırılarak Bağbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.Taziyeleri , Çukurçayır Mahallesi Gökpetrol altındaki adreslerinde kabul ediliyor.

 

Akçakent Tepefakılı Köyü'nden Hacı Bekir Öztürk'ün cenazesi Tepefakılı Köyü'nde defnedildi.Taziyeleri de yine Tepefakılı Köyü'nde kabul ediliyor.

 

Ortaköy Devedamı Köyü'nden Neriman Kurt'un naaşı yine aynı köyde defnedilmiştir ve taziyeleri de burada kabul edilmektedir.

 

Uzunliuşağı Köyü'nden Mehmet Kapusuz'un eşi ; Tarkan , Terahim ve Yüksel Kapusuz'un anneleri Güleser Kapusuz'un cenazesi Aliçam Camii'nden kaldırılarak Bağbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilmiştir.Taziyesi ise Kayabaşı Mahallesi 366. Sokak Döşlü Apt. No:7 adresinde kabul edilmektedir.

 

Derici Ömer Dalgalı'nın annesi Fatma Dalgalı'nın cenazesi Ahi Evran Camii'nden kaldırılarak Aşıkpaşa Mezarlığı'nda defnedilmiştir.Taziyesi ise Cumartesi Pazarı ynında bulunan Yavuzlar Apartmanında kabul edilmektedir.

 

Emekli Öğretmen Muzaffer Bahçeci'nin cenazesi Ahi Evran Camii'nden kaldırılarak Bağbaşı Mahallesi'nde toprağa verilmiştir.Taziyesi ise Bağbaşı Mahallesi Kuyubaşı Caddesi 657 Sok. No:4 adresinde kabul ediliyor.

 

Eski Otobüs Esnaflarından Hacı Muammer Kaya'nın cenazesi Ankara'da Gölbaşı İlçesi'nde defnedilmiş ve taziyeleri de burada kabul edilmektedir.

 

Belediye'den emekli İbrahim Aykanat'ın oğlu Sedat Aykanat vefat etmiş cenazesi ise Sanayi Camii'nden kaldırılarak Kümbet Altı Mezarlığı'nda defnedilmiştir.Merhumun taziyesi ise Bahçelievler Mahallesi Göçmenler Sokak'ta bulunan müstakil evinde kabul edilmektedir.

 

Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.Mekanları Cennet Olsun...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.