Kırşehir'de Vaka 500'e Dayanmış Bu Ne Vurdumduymazlık

SAĞLIK 23.08.2020 - 21:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Vaka 500'e Dayanmış Bu Ne Vurdumduymazlık

Covid-19 vaka sayısının 500'e dayandığı Kırşehir'de yapılan düğünden gelen görüntü , ''bu ne vurdumduymazlık'' dedirtti.

Yeni tip Koronavirüsün tüm Türkiye'de olduğu gibi etkili olduğu be ürkütücü boyutlara ulaştığı Kırşehir'de aktif vaka sayısı 500'e dayanmış durumda.Bunların 60'a yakını hastanede tedavi görürken diğer pozitif vakalı vatandaşların tedavisine ise evlerinde devam ediliyor.Son 1 ay içerisinde Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 8'e yükseldi.10'a yakın hastanın durumu ise ağır.   ''BU NE VURDUMDUYMAZLIK''   Artan vakalar ile birlikte Kırşehir'de yapılan ev ve sokak düğünlerine kısıtlama getirilerek düğün süresi 6 saatten 3 saate indirilmişti.Ayrıca düğünlerde ikramlarda yasaklanmıştı.65 yaş üstü vatandaşların düğünlere girmesinin yasaklandığı Kırşehir'in tamamında maskesiz dışarı çıkmak ise yasaklandı.Ancak buna rağmen hafta sonu yapılan bir düğünden gelen görüntü tedbirlere ve yasaklara uyulmadığını gösterdi.     Bir sokak düğününden gelen görüntülerde katılımcıların maskesiz bir şekilde sosal mesafe kuralını ihlal ederek iç içe oynadıkları belirlendi.Üstelik iddiaya göre yapılan düğün öğleden sonra başlayarak gece saatlerine kadar da devam etti fakat yapılan ihbarla polis düğüne müdahale ederek işlem uyguladı. RİSK YOĞUNLUĞU HARİTASINDA SON DURUM  
Covid-19 vaka sayısının 500'e dayandığı Kırşehir'de yapılan düğünden gelen görüntü , ''bu ne vurdumduymazlık'' dedirtti.

Yeni tip Koronavirüsün tüm Türkiye'de olduğu gibi etkili olduğu be ürkütücü boyutlara ulaştığı Kırşehir'de aktif vaka sayısı 500'e dayanmış durumda.Bunların 60'a yakını hastanede tedavi görürken diğer pozitif vakalı vatandaşların tedavisine ise evlerinde devam ediliyor.Son 1 ay içerisinde Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 8'e yükseldi.10'a yakın hastanın durumu ise ağır.

 

''BU NE VURDUMDUYMAZLIK''

 

Artan vakalar ile birlikte Kırşehir'de yapılan ev ve sokak düğünlerine kısıtlama getirilerek düğün süresi 6 saatten 3 saate indirilmişti.Ayrıca düğünlerde ikramlarda yasaklanmıştı.65 yaş üstü vatandaşların düğünlere girmesinin yasaklandığı Kırşehir'in tamamında maskesiz dışarı çıkmak ise yasaklandı.Ancak buna rağmen hafta sonu yapılan bir düğünden gelen görüntü tedbirlere ve yasaklara uyulmadığını gösterdi.

 

 

Bir sokak düğününden gelen görüntülerde katılımcıların maskesiz bir şekilde sosal mesafe kuralını ihlal ederek iç içe oynadıkları belirlendi.Üstelik iddiaya göre yapılan düğün öğleden sonra başlayarak gece saatlerine kadar da devam etti fakat yapılan ihbarla polis düğüne müdahale ederek işlem uyguladı.

RİSK YOĞUNLUĞU HARİTASINDA SON DURUM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.