Kırşehir'de Usulsüz Avlananlara Ağır Para Cezaları

GÜNDEM 19.10.2022 - 21:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Usulsüz Avlananlara Ağır Para Cezaları

Kırşehir'de usulsüz avlandıkları tespit edilen 5 kişiye ağır cezası kesildi.

Kırşehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Koruma ve Kontrol Ekipleri, 15 ve 16 Ekim tarihleri arasında av kontrolü gerçekleştirdi. 95 kişinin kontrol edildiği denetimlerde, usulsüz avlandığı tespit edilen 5 kişi 5 bin 580,00 TL idari para cezası kesilirken 3 kişiye ise ayrıca 35 bin 100 TL tutarında tazminat cezası uygulandı. Kontrollerde 1 adet yarı otomatik av tüfeğine ise el konuldu.Ekipler, kontrollerin devam edeceğini belirterek avcıların kurallara uymaları gerektiğini belirttiler. Bilgilendirme : Ceza kesilen avcılar fotoğraftakiler değildir.  
Kırşehir'de usulsüz avlandıkları tespit edilen 5 kişiye ağır cezası kesildi.

Kırşehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Koruma ve Kontrol Ekipleri, 15 ve 16 Ekim tarihleri arasında av kontrolü gerçekleştirdi.

95 kişinin kontrol edildiği denetimlerde, usulsüz avlandığı tespit edilen 5 kişi 5 bin 580,00 TL idari para cezası kesilirken 3 kişiye ise ayrıca 35 bin 100 TL tutarında tazminat cezası uygulandı.

Kontrollerde 1 adet yarı otomatik av tüfeğine ise el konuldu.Ekipler, kontrollerin devam edeceğini belirterek avcıların kurallara uymaları gerektiğini belirttiler.

Bilgilendirme : Ceza kesilen avcılar fotoğraftakiler değildir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.