Kırşehir'de Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı Devam Ediyor

EĞİTİM 28.12.2022 - 12:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Üniversite Öğrencilerine Çorba İkramı Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi, Kasım 2021 tarihinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) merkez yerleşkesinde kurduğu Çorba Evi’nde öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı yerleşkesinde  kurulan Çorba Evi’nde hafta içi sabah saatlerinde geleceğin  teminatı ve Cumhuriyetin emanetçileri olan gençlere sıcak çorba ikramında bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; “İçerisinde bulunduğumuz vize haftası nedeniyle öncelikle öğrencilerimize başarılar diliyorum. Kasım 2021 tarihinde “Ahiler Diyarı Kırşehir’e Hoş Geldiniz sloganıyla oluşturduğumuz Çorba Evi’nde üniversite öğrencilerimize sıcak çorba ikramımız devam ediyor.   Kırşehir Belediyesi olarak gençliğin; öğrencisiyle, çalışanıyla ülkemizin geleceğinde ve tüm yönetim aşamalarında söz sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğinin olmadığı ve her kademesiyle paralı hale geldiği bir zamanda, yeterli ve nitelikli eğitim almak tüm gençlerimizin hakkıdır.” dedi.   Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri de Belediyenin yapmış olduğu uygulamadan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Kırşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.    
Kırşehir Belediyesi, Kasım 2021 tarihinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) merkez yerleşkesinde kurduğu Çorba Evi’nde öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı yerleşkesinde  kurulan Çorba Evi’nde hafta içi sabah saatlerinde geleceğin  teminatı ve Cumhuriyetin emanetçileri olan gençlere sıcak çorba ikramında bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; “İçerisinde bulunduğumuz vize haftası nedeniyle öncelikle öğrencilerimize başarılar diliyorum. Kasım 2021 tarihinde “Ahiler Diyarı Kırşehir’e Hoş Geldiniz sloganıyla oluşturduğumuz Çorba Evi’nde üniversite öğrencilerimize sıcak çorba ikramımız devam ediyor.

 

Kırşehir Belediyesi olarak gençliğin; öğrencisiyle, çalışanıyla ülkemizin geleceğinde ve tüm yönetim aşamalarında söz sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğinin olmadığı ve her kademesiyle paralı hale geldiği bir zamanda, yeterli ve nitelikli eğitim almak tüm gençlerimizin hakkıdır.” dedi.

 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri de Belediyenin yapmış olduğu uygulamadan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Kırşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.