Kırşehir'de Ucuz Sıvı Yağ Kuyruğu

EKONOMİ 19.01.2022 - 22:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Ucuz Sıvı Yağ Kuyruğu

Kırşehir'de Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ayçiçek yağı 99 TL'den satışa sunulunca vatandaşlar kurum önüne uzun kuyruklar oluşturdu.

Toprak Mahsulleri Ofisinin Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan şubesinde  5 TL'lik ayçiçek yağı 99 TL'den satışa sunuldu.Kırşehir geneli için bir tır dolusu getirildiği bildirilen ykalaşık 4 bin adet 5 LT'lik ayçiçek yağının bir kısmı ilçelerdeki ofislere bırakılırken büyük kısmı Kırşehir merkezde bulunan Aşıkpaşa Mahallesi Ankara Caddesi'ndeki ofise getirildi.   SATIŞ DEVAM EDECEK Burada 99 TL'den satışa sunulan yağ için metrelerce kuyruk oluştu.Kırşehir geneli için 4 bin adet satışa sunulan 5 TL'lik ayçiçek yağı saatler içerisinde tükendi.Birçok vatandaşın 5 TL'lik sıvı yağdan 2'şer adet aldığı görülürken ayçiçek yağı satışının devam edeceği öğrenildi.Bazı vatandaşların ise yağ aldıktan sonra tekrar sıraya girdiği görülürken yetkililer tüm vatandaşların indirimden faydalanması için bu tür davranışlar içerisine girilmemesi tavsiyesinde bulundular.   İNTERNET ÜZERİNDEN DE SİPARİŞ VERİLEBİLİYOR Öte yandan PTTAvm  üzerinden de Tarım Mahsulleri Ofisi ayçiçek yağı siparişi verilebiliyor.Herhangi bir kargo ücreti ödenmeksizin 5 LT'lik ayçiçek yağı internet üzerinden 101 TL'den satışa sunuluyor.
Kırşehir'de Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ayçiçek yağı 99 TL'den satışa sunulunca vatandaşlar kurum önüne uzun kuyruklar oluşturdu.

Toprak Mahsulleri Ofisinin Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan şubesinde  5 TL'lik ayçiçek yağı 99 TL'den satışa sunuldu.Kırşehir geneli için bir tır dolusu getirildiği bildirilen ykalaşık 4 bin adet 5 LT'lik ayçiçek yağının bir kısmı ilçelerdeki ofislere bırakılırken büyük kısmı Kırşehir merkezde bulunan Aşıkpaşa Mahallesi Ankara Caddesi'ndeki ofise getirildi.

 

SATIŞ DEVAM EDECEK

Burada 99 TL'den satışa sunulan yağ için metrelerce kuyruk oluştu.Kırşehir geneli için 4 bin adet satışa sunulan 5 TL'lik ayçiçek yağı saatler içerisinde tükendi.Birçok vatandaşın 5 TL'lik sıvı yağdan 2'şer adet aldığı görülürken ayçiçek yağı satışının devam edeceği öğrenildi.Bazı vatandaşların ise yağ aldıktan sonra tekrar sıraya girdiği görülürken yetkililer tüm vatandaşların indirimden faydalanması için bu tür davranışlar içerisine girilmemesi tavsiyesinde bulundular.

 

İNTERNET ÜZERİNDEN DE SİPARİŞ VERİLEBİLİYOR

Öte yandan PTTAvm  üzerinden de Tarım Mahsulleri Ofisi ayçiçek yağı siparişi verilebiliyor.Herhangi bir kargo ücreti ödenmeksizin 5 LT'lik ayçiçek yağı internet üzerinden 101 TL'den satışa sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.