Kırşehir'de TYP Kapsamında 35 Kişi İstihdam Edilecek

RESMİ İLAN 21.09.2022 - 21:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de TYP Kapsamında 35 Kişi İstihdam Edilecek

İŞKUR İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, TYP kapsamında Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 35 kişi alınacağı bildirildi.

Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda; yurtların ihtiyaçlarının giderilmesi ve öğrencilerin barınma şartlarının iyileştirilmesi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 5 ay süreli 35 kişilik Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alım yapılacağı bildirildi.   İstihdam edilecekler için aranan şartlar ise şu şekilde ; - 19 Yaşından gün almış olmak. - 27 Eylül 2017'den sonra bir kişi TYP'den toplam 9 ay yararlanmış ise başvuru yapamayacaktır. -  AKS sistemine göre aynı hanede toplam hane geliri asgari ücretin bir buçuk (8.250 TL) katını aşan kişiler katılamaz. - Başvuru yapacak kişinin programa başvuru yaptığı tarihte işsiz olması yeterlidir. - Başvurular 22 Eylül 2022 ile 26 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacaktır. - Başvuranlar arasından 27 Eylül 2022 Salı günü Aşıkpaşa Spor Kompleksinde saat 15:00'da Noter Kurası çekimi ile seçim yapılacaktır.    İŞTE O DUYURU :  
İŞKUR İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, TYP kapsamında Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 35 kişi alınacağı bildirildi.

Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda; yurtların ihtiyaçlarının giderilmesi ve öğrencilerin barınma şartlarının iyileştirilmesi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 5 ay süreli 35 kişilik Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alım yapılacağı bildirildi.

 

İstihdam edilecekler için aranan şartlar ise şu şekilde ;

- 19 Yaşından gün almış olmak.

- 27 Eylül 2017'den sonra bir kişi TYP'den toplam 9 ay yararlanmış ise başvuru yapamayacaktır.

-  AKS sistemine göre aynı hanede toplam hane geliri asgari ücretin bir buçuk (8.250 TL) katını aşan kişiler katılamaz.

- Başvuru yapacak kişinin programa başvuru yaptığı tarihte işsiz olması yeterlidir.

- Başvurular 22 Eylül 2022 ile 26 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacaktır.

- Başvuranlar arasından 27 Eylül 2022 Salı günü Aşıkpaşa Spor Kompleksinde saat 15:00'da Noter Kurası çekimi ile seçim yapılacaktır. 

 

İŞTE O DUYURU :

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.