Kırşehir'de TT Oldu

GÜNDEM 05.03.2023 - 00:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de TT Oldu

Kırşehir konu başlığı twitter'da trend olarak ilk sıraya yerleşti.Kullanıcılar Kırşehir'in neden gündem olduğunu merak etti.

Pelin Çift'in TRT1 ekranlarında sunduğu Gündem Ötesi programının bugünkü konusu Ahilik oldu.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ahilik Araştırma merkezi müdürü Kazım Ceylan'ın konuk olduğu programda Ahiliğin ritüelleri, Ahi Evran, Ahi Evran'ın Nasreddin Hoca olup Olmadığı , Ahi Evran'ın Mevlana ile neden karşı karşıya geldiği ve Moğollara nasıl direndiği konuları işlendi.Programdan önce Pelin Çift'in hesabından sosyal medya kullanıcılarına Ahiliğin Merkezi'nin neresi olduğuna ilişkin sorular yöneltildi.       KIRŞEHİR TWITTER'DA İLK SIRAYA YERLEŞTİ Bu tür sorulara verilen Kırşehir cevabı ile birlikte hem Kırşehir hem de Ahilik başlıkları twitter'da trend oldu.Diğer kullanıcıların da etkileşim için gündem olan başlıkları kullanmasıyla birlikte Kırşehir bir anda birinci gündem maddesi olarak ilk sıraya yerleşti.Birçok kullanıcı Kırşehir'in neden gündem olduğuna anlam veremedi.Kırşehir'deki kullanıcılar ise Kırşehir'de herhngi bir olumsuzluk ya da olağanüstü durum yaşanmadığına dair paylaşımlarda bulundular.    
Kırşehir konu başlığı twitter'da trend olarak ilk sıraya yerleşti.Kullanıcılar Kırşehir'in neden gündem olduğunu merak etti.

Pelin Çift'in TRT1 ekranlarında sunduğu Gündem Ötesi programının bugünkü konusu Ahilik oldu.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ahilik Araştırma merkezi müdürü Kazım Ceylan'ın konuk olduğu programda Ahiliğin ritüelleri, Ahi Evran, Ahi Evran'ın Nasreddin Hoca olup Olmadığı , Ahi Evran'ın Mevlana ile neden karşı karşıya geldiği ve Moğollara nasıl direndiği konuları işlendi.Programdan önce Pelin Çift'in hesabından sosyal medya kullanıcılarına Ahiliğin Merkezi'nin neresi olduğuna ilişkin sorular yöneltildi.

 

 

 

KIRŞEHİR TWITTER'DA İLK SIRAYA YERLEŞTİ

Bu tür sorulara verilen Kırşehir cevabı ile birlikte hem Kırşehir hem de Ahilik başlıkları twitter'da trend oldu.Diğer kullanıcıların da etkileşim için gündem olan başlıkları kullanmasıyla birlikte Kırşehir bir anda birinci gündem maddesi olarak ilk sıraya yerleşti.Birçok kullanıcı Kırşehir'in neden gündem olduğuna anlam veremedi.Kırşehir'deki kullanıcılar ise Kırşehir'de herhngi bir olumsuzluk ya da olağanüstü durum yaşanmadığına dair paylaşımlarda bulundular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.