Kırşehir'de Trap Yarışması Düzenlenecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2016 - 18:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Trap Yarışması Düzenlenecek

Mucur İlçesi Aksaklı Köyü büyük bir müsabakaya ev sahipliği yapacak.   Yarın (17/04/2016) saat 10:30'da Kırşehir'de ki tüm atıcılar trap müsabakasında karşı karşıya gelecek.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'in de katılacağı trap yarışması Mucur'a bağlı Aksaklı Köyünde gerçekleştirilecek.Mucur Merkez Avcılar Atıcılar Derneği'nin Aksaklı Göletinde organize edeceği yarışmanın tüm katılımcılara açık olduğu belirtildi.Mucur Merkez Avcılar Atıcılar Derneği'nden yapılan açıklamada, tüm Kırşehirlilieri ve atış severleri bu müsabakaya beklediklerini belirttiler.
Mucur İlçesi Aksaklı Köyü büyük bir müsabakaya ev sahipliği yapacak.

  Yarın (17/04/2016) saat 10:30'da Kırşehir'de ki tüm atıcılar trap müsabakasında karşı karşıya gelecek.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'in de katılacağı trap yarışması Mucur'a bağlı Aksaklı Köyünde gerçekleştirilecek.Mucur Merkez Avcılar Atıcılar Derneği'nin Aksaklı Göletinde organize edeceği yarışmanın tüm katılımcılara açık olduğu belirtildi.Mucur Merkez Avcılar Atıcılar Derneği'nden yapılan açıklamada, tüm Kırşehirlilieri ve atış severleri bu müsabakaya beklediklerini belirttiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.