Kırşehir'de Toz Fırtınası Etkili Oluyor

YAŞAM 03.04.2022 - 16:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Toz Fırtınası Etkili Oluyor

Afrika kaynaklı şiddetli fırtına ile birlikte toz bulutu Kırşehir'de etkili oluyor.

  Yer yer 90 Km'ya kadar ulaşan şiddetli fırtına ile birlikte çöl tozlarının etkisini gösterdiği birçok ilden birisi de Kırşehir oldu.Toz fırtınasının etkili olduğu şehir merkezinde görüş mesafesi 2-3 km'ye kadar düştü.     Şiddetli fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, meydana gelebilecek olumsuz durumlar noktasında da uyarı yapılıyor.Uzmanlar kuvveli yağışların yağmuru da beraberinde getireceğinin beklendiğini belirttiler.     Meteoroloji uzmanları devam eden şiddetli fırtına ve toz aşınımının neden olduğu toz fırtınasının pazar gecesine kadar devam edeceğini ve etkisini yitireceğini kaydettiler.
Afrika kaynaklı şiddetli fırtına ile birlikte toz bulutu Kırşehir'de etkili oluyor.

 

Yer yer 90 Km'ya kadar ulaşan şiddetli fırtına ile birlikte çöl tozlarının etkisini gösterdiği birçok ilden birisi de Kırşehir oldu.Toz fırtınasının etkili olduğu şehir merkezinde görüş mesafesi 2-3 km'ye kadar düştü.

 

 

Şiddetli fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, meydana gelebilecek olumsuz durumlar noktasında da uyarı yapılıyor.Uzmanlar kuvveli yağışların yağmuru da beraberinde getireceğinin beklendiğini belirttiler.

 

 

Meteoroloji uzmanları devam eden şiddetli fırtına ve toz aşınımının neden olduğu toz fırtınasının pazar gecesine kadar devam edeceğini ve etkisini yitireceğini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.