Kırşehir'de Töre Cinayeti

ASAYİŞ 02.01.2021 - 16:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Töre Cinayeti

Kırşehir'de birlikte yaşadıkları öğrenilen genç sevgililer ''töre'' kurbanı oldu.Diyarbakırlı aile kızları ve birlikte kaçtığı genç adamı öldürerek kazdıkları çukura gömdü.

Olay Kaman'da meydana geldi.İddiaya göre Bayramözü Köyünde amcasının oğlu ile  imam nikahlı olarak yaşayan Vildan İnce (23) , bir kaç ay önce Osman Çelik'e (24) kaçarak birlikte yaşamaya başladı.Yılbaşı öncesi Vildan İnce'nin ailesi kızları Vildan İnce ve birlikte yaşadığı Osman Çelik'i Bayramözü Köyüne çağırarak barışmak istediklerini belirttiler.Barışma umuduyla Bayramözü Köyüne giden 2 sevgili burada Vildan İnce'nin ailesi ile tartışmaya başladı.Daha sonra ise Osman Çelik ile Vildan İnce vahşice öldürülerek köyün yakınlarında kazılan bir çukura gömüldüler.     AİLE OĞULLARINA ULAŞAMAYINCA JANDARMAYA HABER VERDİ   Osman Çelik'in Kaman'da yaşayan ailesi oğullarından haber alamayınca durumu polise bildirdi.Yapılan incelemenin ardından Osman Çelik ve Vildan İnce'nin son olarak Bayramözü Köyüne gittikleri ancak ondan sonra bir daha haber alınamadığını tespit etti.Soruşturmayı derinleştiren ekipleri genç kızın ailesini gözaltına aldı.Burada yapılan sorguda aile bireyleri cinayeti itiraf etti ve genç çifti öldürerek köy yakınlarında araziye gömdüklerini belirttiler.Daha sonra belitilen yere giden ekipler ikilinin cesetlerine ulaştılar ve otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırdılar.Olayla ilgili Kızın imam nikahlı eşi, babası ve 3 kardeşinin sorgusu sürüyor.     KAN DAVALI OLDUKLARI İÇİN KAMAN'A YERŞLEŞTİRİLMİŞLER   Aslen Diyarbakırlı olan Vildan İnce'nin ailesinin yıllar önce kan davası yüzünden devlet tarafından korumaya alınarak Kaman'a bağlı Bayramözü Köyüne yerleştirildiği öğrenildi.Olayda hayatını kaybeden Osman Çelik'in ise yine Kaman'a bağlı Çadırlı Körmehmet Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi. Özkan Ocak / Kaman Televizyonu
Kırşehir'de birlikte yaşadıkları öğrenilen genç sevgililer ''töre'' kurbanı oldu.Diyarbakırlı aile kızları ve birlikte kaçtığı genç adamı öldürerek kazdıkları çukura gömdü.

Olay Kaman'da meydana geldi.İddiaya göre Bayramözü Köyünde amcasının oğlu ile  imam nikahlı olarak yaşayan Vildan İnce (23) , bir kaç ay önce Osman Çelik'e (24) kaçarak birlikte yaşamaya başladı.Yılbaşı öncesi Vildan İnce'nin ailesi kızları Vildan İnce ve birlikte yaşadığı Osman Çelik'i Bayramözü Köyüne çağırarak barışmak istediklerini belirttiler.Barışma umuduyla Bayramözü Köyüne giden 2 sevgili burada Vildan İnce'nin ailesi ile tartışmaya başladı.Daha sonra ise Osman Çelik ile Vildan İnce vahşice öldürülerek köyün yakınlarında kazılan bir çukura gömüldüler.

 

 

AİLE OĞULLARINA ULAŞAMAYINCA JANDARMAYA HABER VERDİ

 

Osman Çelik'in Kaman'da yaşayan ailesi oğullarından haber alamayınca durumu polise bildirdi.Yapılan incelemenin ardından Osman Çelik ve Vildan İnce'nin son olarak Bayramözü Köyüne gittikleri ancak ondan sonra bir daha haber alınamadığını tespit etti.Soruşturmayı derinleştiren ekipleri genç kızın ailesini gözaltına aldı.Burada yapılan sorguda aile bireyleri cinayeti itiraf etti ve genç çifti öldürerek köy yakınlarında araziye gömdüklerini belirttiler.Daha sonra belitilen yere giden ekipler ikilinin cesetlerine ulaştılar ve otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırdılar.Olayla ilgili Kızın imam nikahlı eşi, babası ve 3 kardeşinin sorgusu sürüyor.

 

 

KAN DAVALI OLDUKLARI İÇİN KAMAN'A YERŞLEŞTİRİLMİŞLER

 

Aslen Diyarbakırlı olan Vildan İnce'nin ailesinin yıllar önce kan davası yüzünden devlet tarafından korumaya alınarak Kaman'a bağlı Bayramözü Köyüne yerleştirildiği öğrenildi.Olayda hayatını kaybeden Osman Çelik'in ise yine Kaman'a bağlı Çadırlı Körmehmet Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi.

Özkan Ocak / Kaman Televizyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.