Kırşehir'de Toplanma ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları Yeniden Belirlendi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2020 - 18:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Toplanma ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları Yeniden Belirlendi

Kırşehir'de açık toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahları ile dağılma noktaları yeniden belirlendi. Kırşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü" düzenlendi. ( Serkan Güner - Anadolu Ajansı ) Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince yapılan toplantıda, 2019 yılında geçerli olan toplantı ve yürüyüş alanlarıyla güzergah ve dağılma alanlarının 2020 yılında da aynı şekilde uygulanmasına karar verildiği belirtildi.

Kırşehir'de açık toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahları ile dağılma noktaları yeniden belirlendi.

Kırşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü" düzenlendi. ( Serkan Güner - Anadolu Ajansı )

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince yapılan toplantıda, 2019 yılında geçerli olan toplantı ve yürüyüş alanlarıyla güzergah ve dağılma alanlarının 2020 yılında da aynı şekilde uygulanmasına karar verildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.