Kırşehir'de Tarihi Eser Operasyonu

ASAYİŞ 05.01.2021 - 13:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Tarihi Eser Operasyonu

Kırşehir'de düzenlenen operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirilirken 3 kişi ise gözaltına alındı.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında M.B., A.E. ve O.Ç. isimli şahısların bulunduğu araçta ve üzerlerinde arama yapıldı Operasyonda (113) Adet Sikke, (8) Adet Yüzük ve (29) Adet Obje olmak üzere toplam (150) Adet Tarihi Eser ele geçirilmiştir.     Ele geçirilen eserler Kaman Müze Müdürlüğüne teslim edilerek, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi.
Kırşehir'de düzenlenen operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirilirken 3 kişi ise gözaltına alındı.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında M.B., A.E. ve O.Ç. isimli şahısların bulunduğu araçta ve üzerlerinde arama yapıldı Operasyonda (113) Adet Sikke, (8) Adet Yüzük ve (29) Adet Obje olmak üzere toplam (150) Adet Tarihi Eser ele geçirilmiştir.

 

 

Ele geçirilen eserler Kaman Müze Müdürlüğüne teslim edilerek, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.