Kırşehir'de Tarihi Eser Kaçakçılarına Darbe

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2019 - 13:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Tarihi Eser Kaçakçılarına Darbe

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri define avcılarına yönelik operasyonlarını sıklaştırdı. Yapılan operasyonlar neticesinde Kırşehir'de farklı yer ve zamanlarda çok sayıda kaçak kazı ve tarihi eser kaçakçılığına darbe vuruluyor.İşte İl Jandarma Komutanlığından yapılan o operasyonlara ilişkin açıklama DEĞİRMENKAŞI KÖYÜNDE TARİHİ ESER KAÇAKÇILARINA OPERASYON Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, 04 Aralık 2019 günü saat: 08.00 sıralarında Kırşehir-Ortaköy karayolu Değirmenkaşı köyü yol ayrımında icra edilen operasyon sonucu; Ö.K ve İ.Ç isimli şahıslar tarihi eser kaçakçılığı yaptığı sırada suç üstü yakalanmıştır. Şüpheliler ile birlikte (16) adet tarihi obje, (1) adet detektör ve (2) adet define arama çubuğu ele geçirilmiştir. Şüpheliler adli makamlara sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. YAYLAÖZÜ KÖYÜNDE KAÇAK KAZI YAPANLARA SUÇ ÜSTÜ Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, 03 Aralık 2019 tarihinde saat:17:30 sıralarında Akçakent ilçesi Yaylaözü Köyü Çiçekhane mevkiinde icra edilen operasyon sonucu; A.Y,M.Ü,A.D ve Y.Ç isimli şahıslar izinsiz kazı yaptığı esnada suç üstü yakalanmıştır. Yapılan aramada; (3) adet detektör, (1) adet dürbün ve (4) adet kazı malzemesi ele geçirilmiştir. Şüpheliler adli makamlara sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri define avcılarına yönelik operasyonlarını sıklaştırdı.

Yapılan operasyonlar neticesinde Kırşehir'de farklı yer ve zamanlarda çok sayıda kaçak kazı ve tarihi eser kaçakçılığına darbe vuruluyor.İşte İl Jandarma Komutanlığından yapılan o operasyonlara ilişkin açıklama

DEĞİRMENKAŞI KÖYÜNDE TARİHİ ESER KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, 04 Aralık 2019 günü saat: 08.00 sıralarında Kırşehir-Ortaköy karayolu Değirmenkaşı köyü yol ayrımında icra edilen operasyon sonucu;

Ö.K ve İ.Ç isimli şahıslar tarihi eser kaçakçılığı yaptığı sırada suç üstü yakalanmıştır. Şüpheliler ile birlikte (16) adet tarihi obje, (1) adet detektör ve (2) adet define arama çubuğu ele geçirilmiştir.

Şüpheliler adli makamlara sevk edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YAYLAÖZÜ KÖYÜNDE KAÇAK KAZI YAPANLARA SUÇ ÜSTÜ

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, 03 Aralık 2019 tarihinde saat:17:30 sıralarında Akçakent ilçesi Yaylaözü Köyü Çiçekhane mevkiinde icra edilen operasyon sonucu;

A.Y,M.Ü,A.D ve Y.Ç isimli şahıslar izinsiz kazı yaptığı esnada suç üstü yakalanmıştır. Yapılan aramada; (3) adet detektör, (1) adet dürbün ve (4) adet kazı malzemesi ele geçirilmiştir.

Şüpheliler adli makamlara sevk edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.