Kırşehir'de Suikast Silahı Ele Geçirildi

ASAYİŞ 18.10.2021 - 17:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Suikast Silahı Ele Geçirildi

Kırşehir'de bir eve düzenlenen operasyonda suikast silahı olarak da kullanılan Squires Bingham tüfeği ele geirildi.

Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, silah kaçakçılığı ihbarı üzerine Akpınar İlçesi Kelismailuağı Köyü'nde E.D.'ye ait eve operasyon düzenledi.Operasyonda  Squires Bingham marka 22 kalibrelik yivli ve setli otomatik saldırı tüfeği, 120 adet 9 mm otomatik saldırı tüfeği fişeği ve çok sayıda mühimmat ele geçirdi.E.D., alınan ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi.   Uzun namlulu , yivli ve setli olan Squires Bingham tüfekleri genel olarak avcılıkta kullanılırken suikast silahı olarak kullanıldığı da biliniyor.   E.D. adlı zanlının evinde neden saldırı tüfeği sakladığı yapılan soruşturma ve adli işlemlerin ardından belli olacak.
Kırşehir'de bir eve düzenlenen operasyonda suikast silahı olarak da kullanılan Squires Bingham tüfeği ele geirildi.

Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, silah kaçakçılığı ihbarı üzerine Akpınar İlçesi Kelismailuağı Köyü'nde E.D.'ye ait eve operasyon düzenledi.Operasyonda  Squires Bingham marka 22 kalibrelik yivli ve setli otomatik saldırı tüfeği, 120 adet 9 mm otomatik saldırı tüfeği fişeği ve çok sayıda mühimmat ele geçirdi.E.D., alınan ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi.

 

Uzun namlulu , yivli ve setli olan Squires Bingham tüfekleri genel olarak avcılıkta kullanılırken suikast silahı olarak kullanıldığı da biliniyor.

 

E.D. adlı zanlının evinde neden saldırı tüfeği sakladığı yapılan soruşturma ve adli işlemlerin ardından belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.