Kırşehir'de Su ve Ulaşıma Zam Yok

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2019 - 20:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Su ve Ulaşıma Zam Yok

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 2020 yılı için su ve ulaşım hizmetlerine zam yapılmayacağını duyurdu. Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapılan Kasım ayı meclis toplantısında konuşan Ekicioğlu , ''Su ve ulaşım hizmetlerine yüzde 15 oranında zam yapıp sonradan da indirim yapmak istemiyoruz. Mahalli İdarelere Seçimleri öncesinde de kampanyamızda zam olmayacağını söylemiştik. Zam yapmayacağız. Vatandaş zor durumda bu nedenle de zam kararı almıyoruz"dedi. BASIN MÜZESİ KURULUYOR Kırşehir Basın Konseyi'nin girişimleri sonrasında 'Basın Müzesi' kurulması kararı belediye meclisine sunuldu. Kasım ayı meclis toplantısında Belediye Başkanı Ekicioğlu tarafından, basın müzesi kurulması için meclise karar sunuldu. Mecliste gurubu bulunan partilerin oy birliği ile onayladığı kararla Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde basın müzesi kurulması kararı alındı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 2020 yılı için su ve ulaşım hizmetlerine zam yapılmayacağını duyurdu.

Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapılan Kasım ayı meclis toplantısında konuşan Ekicioğlu , ''Su ve ulaşım hizmetlerine yüzde 15 oranında zam yapıp sonradan da indirim yapmak istemiyoruz. Mahalli İdarelere Seçimleri öncesinde de kampanyamızda zam olmayacağını söylemiştik. Zam yapmayacağız. Vatandaş zor durumda bu nedenle de zam kararı almıyoruz"dedi.

BASIN MÜZESİ KURULUYOR

Kırşehir Basın Konseyi'nin girişimleri sonrasında 'Basın Müzesi' kurulması kararı belediye meclisine sunuldu.

Kasım ayı meclis toplantısında Belediye Başkanı Ekicioğlu tarafından, basın müzesi kurulması için meclise karar sunuldu. Mecliste gurubu bulunan partilerin oy birliği ile onayladığı kararla Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde basın müzesi kurulması kararı alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.