Kırşehir'de Su Faturalarına KDV İndirimi

YAŞAM 18.02.2022 - 11:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Su Faturalarına KDV İndirimi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, su faturalarındaki KDV oranının yüzde 8'den yüzde 1'e indirildiğini duyurdu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan duyuruda , ''Sevgili hemşehrilerimiz ; Kırşehir Belediyesi su stış tarifemizde yüzde 8 olan KDV oranı 15.02.2022 tarihinden bu yana yüzde 1 olarak uygulanmaktadır'' denildi.   3 YILDIR SUYA ZAM YAPILMIYOR Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu göreve ilk geldiğini su kullanımına zam yapmayacaklarını bildirmişti.O tarihten bugüne de su tüketim bedeline  zam yapılmadı.   KIRŞEHİR'DE SU FATURALARINDAKİ SON 3 YILLIK DEĞİŞİM Kırşehir su tüketim bedellerine zam yapılmasa da katı atık ve çevre temizlik ücretlerine zam yapıldı.Bu zamlar sonucunda 3 yıl önce 30,5 TL su faturası ödeyen bir vatandaşın aynı tüketim miktarlarıyla şu an ödediği bedel 42,5 TL.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, su faturalarındaki KDV oranının yüzde 8'den yüzde 1'e indirildiğini duyurdu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan duyuruda , ''Sevgili hemşehrilerimiz ; Kırşehir Belediyesi su stış tarifemizde yüzde 8 olan KDV oranı 15.02.2022 tarihinden bu yana yüzde 1 olarak uygulanmaktadır'' denildi.

 

3 YILDIR SUYA ZAM YAPILMIYOR

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu göreve ilk geldiğini su kullanımına zam yapmayacaklarını bildirmişti.O tarihten bugüne de su tüketim bedeline  zam yapılmadı.

 

KIRŞEHİR'DE SU FATURALARINDAKİ SON 3 YILLIK DEĞİŞİM

Kırşehir su tüketim bedellerine zam yapılmasa da katı atık ve çevre temizlik ücretlerine zam yapıldı.Bu zamlar sonucunda 3 yıl önce 30,5 TL su faturası ödeyen bir vatandaşın aynı tüketim miktarlarıyla şu an ödediği bedel 42,5 TL.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.