Kırşehir'de Son Yılların En Yüksek Sıcaklığı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2017 - 15:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Son Yılların En Yüksek Sıcaklığı

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de son yılların en sıcak günleri yaşanıyor. Ramazan ayının çıkmasıyla yurdu etkisi altına alan Afrika sıcağı, Kırşehir'de de etkisini göstermeye devam ediyor.Son yıllarda ilk kez bu kadar yüksek hava sıcaklığı ve nemle karşılaşan Kırşehirli vatandaşlar saklanacak serin bir yer arıyor.Kırşehir'de termometreler 40 dereceyi gösterirken , hissedilen sıcaklık 45 dereceyi buluyor. Sıcaktan en çok etkilenenler ise dönerciler...Hava sıcaklığı ve dönerin sıcaklığı birbirine karıştığında sıcaklık 100 dereceyi buluyor.
Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de son yılların en sıcak günleri yaşanıyor. Ramazan ayının çıkmasıyla yurdu etkisi altına alan Afrika sıcağı, Kırşehir'de de etkisini göstermeye devam ediyor.Son yıllarda ilk kez bu kadar yüksek hava sıcaklığı ve nemle karşılaşan Kırşehirli vatandaşlar saklanacak serin bir yer arıyor.Kırşehir'de termometreler 40 dereceyi gösterirken , hissedilen sıcaklık 45 dereceyi buluyor.

Sıcaktan en çok etkilenenler ise dönerciler...Hava sıcaklığı ve dönerin sıcaklığı birbirine karıştığında sıcaklık 100 dereceyi buluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.