Kırşehir'de Son Yılların En Soğuk Günleri

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2016 - 11:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Son Yılların En Soğuk Günleri

Kırşehir son yılların en soğuk günlerini yaşıyor.Meteoroloji kar yağışı uyarısında bulundu. Kırşehir'de hava sıcaklığı önemli ölçüde düştü.Şehir son yılların en soğuk günlerini yaşıyor.Don ve buzlanmaya karşı vatandaş uyarılırken, gece saatlerinde sıcaklığın iyice düşmesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise hem soğuk hava hem de kar yağışı uyarısında bulundu.Salı günü başlayacak olan kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Kırşehir'de önümüzdeki 7 gün boyunca beklenen hava durumu ise şöyle :
Kırşehir son yılların en soğuk günlerini yaşıyor.Meteoroloji kar yağışı uyarısında bulundu.

Kırşehir'de hava sıcaklığı önemli ölçüde düştü.Şehir son yılların en soğuk günlerini yaşıyor.Don ve buzlanmaya karşı vatandaş uyarılırken, gece saatlerinde sıcaklığın iyice düşmesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise hem soğuk hava hem de kar yağışı uyarısında bulundu.Salı günü başlayacak olan kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Kırşehir'de önümüzdeki 7 gün boyunca beklenen hava durumu ise şöyle :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.