Kırşehir'de Son Koronavirüs Rakamları

SAĞLIK 12.10.2020 - 19:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Son Koronavirüs Rakamları

Dünyada 1 milyonun üzerinden insanın ölümüne neden olan Koronavirüs ile ilgili son vaka sayıları ölümcül virüsün etkisinin daha uzun süre devam edeceğini ortaya koyuyor.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan Koronavirüste dünya genelinde vaka sayısı 40 milyona ulaşırken 1 milyondan fazla insan ise hayatını kaybetti.Türkiye'de ilk yükselişin ardından tekrar azalma eğilimine giren Covid-19,  kurban bayramı ve ardından başlayan düğünlerle birlikte tekrar yükseliş eğilimine geçmişti.İkinci yükselişin ardından tekrar azalma eğilimine girdiği belirtilen ölümcül virüsün havaların soğumasıyla birlikte tekrar etkisini göstereceği öne sürülüyor.   KIRŞEHİR'DE TEKRAR YÜKSELİŞ EĞİLİMİNDE   Bir dönem yaklaşık 3 bin vakaya ulaşılan Kırşehir'de filyasyon çalışmaları ve düğünlerin sona ermesi ile birlikte koronavirüs tekrar azalma eğilimine girdi.Yaklaşık 1 hafta önce 500 aktif vakaya kadar inilen Kırşehir'de son ulaşılan rakamlar virüsün tekrar yükselme eğiliminde olduğunu ortaya koyuyor.Geçtiğimiz hafta günlük 30-40 vakanın görüldüğü Kırşehir'de günlük 60-70 vaka görülmeye başlandı.Bu yükseliş eğiliminde halkın rehavete kapılarak sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal etmesi olduğu varsayılıyor.   İŞTE SON DURUM   Ulaşılan son bilgiye Kırşehir'de iyileşenler hariç aktif vaka sayısı 668.Bu vakaların 61'i hastanede tedavi görürken 16 kişi ise yoğun bakım ünitesinde tutuluyor.   İŞTE SON KORONAVİRÜS RİSK YOĞUNLUK HARİTASI  
Dünyada 1 milyonun üzerinden insanın ölümüne neden olan Koronavirüs ile ilgili son vaka sayıları ölümcül virüsün etkisinin daha uzun süre devam edeceğini ortaya koyuyor.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan Koronavirüste dünya genelinde vaka sayısı 40 milyona ulaşırken 1 milyondan fazla insan ise hayatını kaybetti.Türkiye'de ilk yükselişin ardından tekrar azalma eğilimine giren Covid-19,  kurban bayramı ve ardından başlayan düğünlerle birlikte tekrar yükseliş eğilimine geçmişti.İkinci yükselişin ardından tekrar azalma eğilimine girdiği belirtilen ölümcül virüsün havaların soğumasıyla birlikte tekrar etkisini göstereceği öne sürülüyor.

 

KIRŞEHİR'DE TEKRAR YÜKSELİŞ EĞİLİMİNDE

 

Bir dönem yaklaşık 3 bin vakaya ulaşılan Kırşehir'de filyasyon çalışmaları ve düğünlerin sona ermesi ile birlikte koronavirüs tekrar azalma eğilimine girdi.Yaklaşık 1 hafta önce 500 aktif vakaya kadar inilen Kırşehir'de son ulaşılan rakamlar virüsün tekrar yükselme eğiliminde olduğunu ortaya koyuyor.Geçtiğimiz hafta günlük 30-40 vakanın görüldüğü Kırşehir'de günlük 60-70 vaka görülmeye başlandı.Bu yükseliş eğiliminde halkın rehavete kapılarak sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal etmesi olduğu varsayılıyor.

 

İŞTE SON DURUM

 

Ulaşılan son bilgiye Kırşehir'de iyileşenler hariç aktif vaka sayısı 668.Bu vakaların 61'i hastanede tedavi görürken 16 kişi ise yoğun bakım ünitesinde tutuluyor.

 

İŞTE SON KORONAVİRÜS RİSK YOĞUNLUK HARİTASI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.