Kırşehir'de Son Durum !

SAĞLIK 12.05.2020 - 21:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Son Durum !

Tüm Dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koranavirüs salgını ile ilgili Kırşehir'de son durum ne ?

Kırşehir'de ilk vaka 25 martta ortaya çıktı.İstanbul'dan Kırşehir'e gelen 28 yaşındaki Hasan Köysüren'de virüs tespit edilmişti.Yoğun bakımdaki Köysüren vefat etmişti.Köysüren'in ardından virüsü bulaştırdığı annesi de.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere ait ilk verileri açıkladığında Kırşehir vaka sayısı bakımında en az olanlar arasındaydı.Daha sonra bu rakam artış gösterdi.Vaka ortaya çıkan site , apartman ve köyler karantinaya alındı.14 günlük karantina sürelerinin ardından yapılan testler de negatif çıkınca karantinalar tek tek kaldırıldı.Kırşehir'de yurt dışından gelenlerin tutulduğu yurt dışında bilinen bir karantina yok.   VAKA SAYISI OLDUKÇA AZALDI ANCAK SALGININ BİTTİĞİ ANLAMINA GELMİYOR   Hastanede tedavi gören hasta sayısı oldukça azaldı. Bilindiği kadarıyla yoğun bakım ünitesinde tedavi gören koronavirüs vakası da yok.Virüse yönelik filyasyonun en iyi uygulandığı illerden birisi de Kırşehir oldu.Vaka tespit edilir edilmez , çevresi ve görüştüğü kişiler teste tabi tutularak karantinaya alındı böylece salgının büyümesinin de önüne geçildi.   HEMŞİREDE VİRÜS TESPİT EDİLDİ   Kırşehir'de salgın oldukça azaldı ancak bu tamamen bittiği anlamına gelmiyor.Hala vaka tespit edilmeye devam ediyor.Mesela bir kaç gün önce hastanede görevli hemşirelerden birisinde yapılan test pozitif çıktı.Görevli hemşire tedavi altına alındı.
Tüm Dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koranavirüs salgını ile ilgili Kırşehir'de son durum ne ?

Kırşehir'de ilk vaka 25 martta ortaya çıktı.İstanbul'dan Kırşehir'e gelen 28 yaşındaki Hasan Köysüren'de virüs tespit edilmişti.Yoğun bakımdaki Köysüren vefat etmişti.Köysüren'in ardından virüsü bulaştırdığı annesi de.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere ait ilk verileri açıkladığında Kırşehir vaka sayısı bakımında en az olanlar arasındaydı.Daha sonra bu rakam artış gösterdi.Vaka ortaya çıkan site , apartman ve köyler karantinaya alındı.14 günlük karantina sürelerinin ardından yapılan testler de negatif çıkınca karantinalar tek tek kaldırıldı.Kırşehir'de yurt dışından gelenlerin tutulduğu yurt dışında bilinen bir karantina yok.

 

VAKA SAYISI OLDUKÇA AZALDI ANCAK SALGININ BİTTİĞİ ANLAMINA GELMİYOR

 

Hastanede tedavi gören hasta sayısı oldukça azaldı. Bilindiği kadarıyla yoğun bakım ünitesinde tedavi gören koronavirüs vakası da yok.Virüse yönelik filyasyonun en iyi uygulandığı illerden birisi de Kırşehir oldu.Vaka tespit edilir edilmez , çevresi ve görüştüğü kişiler teste tabi tutularak karantinaya alındı böylece salgının büyümesinin de önüne geçildi.

 

HEMŞİREDE VİRÜS TESPİT EDİLDİ

 

Kırşehir'de salgın oldukça azaldı ancak bu tamamen bittiği anlamına gelmiyor.Hala vaka tespit edilmeye devam ediyor.Mesela bir kaç gün önce hastanede görevli hemşirelerden birisinde yapılan test pozitif çıktı.Görevli hemşire tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.