Kırşehir'de Son 24 Saatte Meydana Gelen Olaylar

ASAYİŞ 24.09.2022 - 21:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Son 24 Saatte Meydana Gelen Olaylar

Kırşehir'de son 24 saatte birçok asayiş olayı meydana geldi.Meydana gelen bu olayları sizler için derledik.

TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI Kırşehir Kayseri yolu Mucur Çamlık mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Nurettin Burak (22), Samet Taşan (22), Mukaddes Akın Öztürk ve Ayşenur Öztürk (32) yaralandı.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralarının durumlarının iyi olduğu öğrenildi.    BAHÇESİNDE ÖLÜ BULUNDU Akpınar'a bağlı Alişar Köyünde 81 Yaşındaki Yaşlı Adam bir Bahçede Ölü Bulundu.Yaşlı adamı bulan köy halkının İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. A.K'nin cansız bedeni, cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   GENÇ ADAM KAZADA YARALANDI Kırşehir-Özbağ karayolu yeni emniyet müdürlüğü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 35 yaşındaki Ali Kanlı yaralandı.Kırşehir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Kanlı'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.    KIRŞEHİR-KAYSERİ KARAYOLUNDA KAZA Kırşehir-Kayseri yolu Bahçecik köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı ve yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.Yaralıların kimlik bilgilerine ulaşılamadı.  
Kırşehir'de son 24 saatte birçok asayiş olayı meydana geldi.Meydana gelen bu olayları sizler için derledik.

TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI

Kırşehir Kayseri yolu Mucur Çamlık mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Nurettin Burak (22), Samet Taşan (22), Mukaddes Akın Öztürk ve Ayşenur Öztürk (32) yaralandı.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralarının durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

 

BAHÇESİNDE ÖLÜ BULUNDU
Akpınar'a bağlı Alişar Köyünde 81 Yaşındaki Yaşlı Adam bir Bahçede Ölü Bulundu.Yaşlı adamı bulan köy halkının İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. A.K'nin cansız bedeni, cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

GENÇ ADAM KAZADA YARALANDI

Kırşehir-Özbağ karayolu yeni emniyet müdürlüğü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 35 yaşındaki Ali Kanlı yaralandı.Kırşehir Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Kanlı'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

 

KIRŞEHİR-KAYSERİ KARAYOLUNDA KAZA

Kırşehir-Kayseri yolu Bahçecik köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı ve yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.Yaralıların kimlik bilgilerine ulaşılamadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.