Kırşehir'de Son 10 Günde 3. Operasyon

ASAYİŞ 09.11.2020 - 12:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Son 10 Günde 3. Operasyon

Kırşehir'de düzenlenen operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kaman ve Akpınar'da yapılan operasyon kapsamında İ.E., S.K. ve M.C. isimli şahısların araçlarında yapılan aramada; (3) adet insan figürlü heykel, (10) adet yüzük, (2) adet bilezik, (1) adet bileklik, (1) adet kolye, (1) adet gerdanlık, (1) adet kadeh, (2) adet hayvan figürlü heykel, (61) adet sikke ve (23) adet obje olmak üzere toplam (105) adet tarihi eser ele geçirildi.     Olayla ilgili Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak  adli makamlara sevk edildi.   Son 10 gün içerisinde 3. operasyon Kırşehir'de geçtiğimiz günlerde Akpınar merkezli düzenlenen 2 ayrı operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirilirken olayla ilgili çok sayıda kişi de gözaltına alınmıştı. İŞTE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ELE GEÇİRİLEN TARİHİ ESERLER    
Kırşehir'de düzenlenen operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kaman ve Akpınar'da yapılan operasyon kapsamında İ.E., S.K. ve M.C. isimli şahısların araçlarında yapılan aramada; (3) adet insan figürlü heykel, (10) adet yüzük, (2) adet bilezik, (1) adet bileklik, (1) adet kolye, (1) adet gerdanlık, (1) adet kadeh, (2) adet hayvan figürlü heykel, (61) adet sikke ve (23) adet obje olmak üzere toplam (105) adet tarihi eser ele geçirildi.

 

 

Olayla ilgili Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak  adli makamlara sevk edildi.

 

Son 10 gün içerisinde 3. operasyon

Kırşehir'de geçtiğimiz günlerde Akpınar merkezli düzenlenen 2 ayrı operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirilirken olayla ilgili çok sayıda kişi de gözaltına alınmıştı.

İŞTE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ELE GEÇİRİLEN TARİHİ ESERLER

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.