Kırşehir'de Son 1 Günde Yaşanan Asayiş Olayları

ASAYİŞ 29.09.2022 - 22:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Son 1 Günde Yaşanan Asayiş Olayları

Kırşehir'de son 24 saat içerisinde meydana gelen asayiş olaylarını sizler için aktarıyoruz.

SIRTINDAN VURULDU Mucur'a bağlı Avcı Köyü'nde ateşli silah ile sırt bölgesinden yaralanan Duran Doğan (21) çmce Mucur Devlet Hastanesine kaldırıldı daha sonra ise Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.Talihsiz gencin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.Soruşturma başlatılan olayın bir düğünde maganda kurşunu nedeniyle yaşandığı öğrenildi.     MUCUR'DA TRAFİK KAZASI : 3 YARALI Mucur sağlık meslek lisesi civarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Mucur Devlet hastanesi'ne kaldırılan Muhtesim Ç. (33), Sümeyra Ç. (29) ve Meva Ç.'nin (3) durumlarının iyi olduğu öğrenildi.   ÇİÇEKDAĞI YOL AYRIMINDA KAZA :2 YARALI Çiçekdağı yol ayrımında bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan Yasemin D. (30) Kezban D. (50) 112 tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.     ORTAKÖY YOLUNDA KAZA : 5 YARALI Sabah saatlerinde Kırşehir – Ortaköy yolunda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılardan İbrahim K. (18), Erhan K. (16) Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.Araçta bulunan diğer 3 kişinin durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.  MUCUR KANALİZASYON HAT ÇALIŞMASINDA PATLAMA Mucur ilçesi polis karakolu önünde gerçekleşen kanalizasyon hattı çalışmasında patlama meydana geldi. Patlamada yaralı bilgisine ulaşılmazken 1 vatandaşın gazdan etkilenerek solunum problemi yaşaması nedeniyle  Mucur Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.            
Kırşehir'de son 24 saat içerisinde meydana gelen asayiş olaylarını sizler için aktarıyoruz.

SIRTINDAN VURULDU

Mucur'a bağlı Avcı Köyü'nde ateşli silah ile sırt bölgesinden yaralanan Duran Doğan (21) çmce Mucur Devlet Hastanesine kaldırıldı daha sonra ise Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.Talihsiz gencin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.Soruşturma başlatılan olayın bir düğünde maganda kurşunu nedeniyle yaşandığı öğrenildi.

 

 

MUCUR'DA TRAFİK KAZASI : 3 YARALI

Mucur sağlık meslek lisesi civarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Mucur Devlet hastanesi'ne kaldırılan Muhtesim Ç. (33), Sümeyra Ç. (29) ve Meva Ç.'nin (3) durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 


ÇİÇEKDAĞI YOL AYRIMINDA KAZA :2 YARALI
Çiçekdağı yol ayrımında bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan Yasemin D. (30) Kezban D. (50) 112 tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

 

 

ORTAKÖY YOLUNDA KAZA : 5 YARALI
Sabah saatlerinde Kırşehir – Ortaköy yolunda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılardan İbrahim K. (18), Erhan K. (16) Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.Araçta bulunan diğer 3 kişinin durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. 


MUCUR KANALİZASYON HAT ÇALIŞMASINDA PATLAMA
Mucur ilçesi polis karakolu önünde gerçekleşen kanalizasyon hattı çalışmasında patlama meydana geldi. Patlamada yaralı bilgisine ulaşılmazken 1 vatandaşın gazdan etkilenerek solunum problemi yaşaması nedeniyle  Mucur Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.