Kırşehir'de ''Sokağa Çıkmayın'' Çağrısına Uyuluyor mu ?

YAŞAM 26.04.2020 - 21:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de ''Sokağa Çıkmayın'' Çağrısına Uyuluyor mu ?

Koronavirüsü nedeniyle 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanırken diğer illerde de Valilik ve Belediye tarafından sık sık ''sokağa çıkmama'' çağrısı yapılıyor.

Vaka sayısı bakımından 7. sırada bulunan ve can kaybı da giderek artan Türkiye'de 23 Nisan ile birlikte 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulandı.30 büyükşehirde ve Zonguldak ilinde uygulanan yasak ile birlikte diğer illerde de ''evda kal' çarğısında bulunulmuştu.   Özellikle baharın gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte  hafta sonları vatandaşların sokağa çıkma ihtimaline karşı Kırşehir Belediyesi tarafından  sık sık uyarılarda bulunuluyor.Uyarılarda mecbur kalmadıkça dışarıya çıkılmaması isteniyor.Peki ya Kırşehir'de bu çağrıya vatandaşlar ne kadar uyuyor.   Güzel ve güneşli bir bahar gününün yaşandığı Kırşehir'de hafta sonu kentin en işlek noktalarında yapılan gözlemde ''sokağa çıkmama'' çarğısına büyük oranda uyulduğu gözlendi.   Kentin göbeği olarak bilinen Cacabey meydanında çok az sayıda vatandaş olduğu gözlenirken , güzel havalarda vatandaşların akın ettiği Kentpark'ta ise neredeyse kimse yok !   Kentin ana caddeleri olan Terme, Ankara ve Lise  Caddelerinde ise çok önemli bir kalabalığa rastlanmazken, kentte hafta sonu olması nedeniyle sadece pazar yeri ve çevresinde bir yoğunluk yaşanıyor.   Pazar yeri girişlerinde dezenfekten tünelinden geçen vatandaşlar ateşi ölçüldükten maske kontrolü yapıldıktan sonra pazar yerine alınıyor.Pazar yerindeki yoğunluğa göre girişlerde kontrollü geçişler sağlanıyor.
Koronavirüsü nedeniyle 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanırken diğer illerde de Valilik ve Belediye tarafından sık sık ''sokağa çıkmama'' çağrısı yapılıyor.

Vaka sayısı bakımından 7. sırada bulunan ve can kaybı da giderek artan Türkiye'de 23 Nisan ile birlikte 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulandı.30 büyükşehirde ve Zonguldak ilinde uygulanan yasak ile birlikte diğer illerde de ''evda kal' çarğısında bulunulmuştu.

 

Özellikle baharın gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte  hafta sonları vatandaşların sokağa çıkma ihtimaline karşı Kırşehir Belediyesi tarafından  sık sık uyarılarda bulunuluyor.Uyarılarda mecbur kalmadıkça dışarıya çıkılmaması isteniyor.Peki ya Kırşehir'de bu çağrıya vatandaşlar ne kadar uyuyor.

 

Güzel ve güneşli bir bahar gününün yaşandığı Kırşehir'de hafta sonu kentin en işlek noktalarında yapılan gözlemde ''sokağa çıkmama'' çarğısına büyük oranda uyulduğu gözlendi.

 

Kentin göbeği olarak bilinen Cacabey meydanında çok az sayıda vatandaş olduğu gözlenirken , güzel havalarda vatandaşların akın ettiği Kentpark'ta ise neredeyse kimse yok !

 

Kentin ana caddeleri olan Terme, Ankara ve Lise  Caddelerinde ise çok önemli bir kalabalığa rastlanmazken, kentte hafta sonu olması nedeniyle sadece pazar yeri ve çevresinde bir yoğunluk yaşanıyor.

 

Pazar yeri girişlerinde dezenfekten tünelinden geçen vatandaşlar ateşi ölçüldükten maske kontrolü yapıldıktan sonra pazar yerine alınıyor.Pazar yerindeki yoğunluğa göre girişlerde kontrollü geçişler sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.