Kırşehir'de Sis Hayatı Olumsuz Etkiliyor

YAŞAM 04.01.2023 - 11:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Sis Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Kırşehir'de dün itibariyle etkisini gösteren yoğun sis, hayatı olumsuz etkiliyor.

Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan sis, kent merkezi ve yoğun trafiğin oluğu Ankara-Kayseri Karayolu başta olmak üzere bölgede hayatı olumsuz şekilde etkiliyor.     Görüş mesafesinin oldukça düşmesi nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken çeşitli noktalarda çok sayıda trafik kazası da meydana geldi.     Akşam başlayan sis, kent merkezi ile Ankara- Kayseri kara yolunun Kırşehir'den geçen bölümü başta olmak üzere farklı bölgelerde etkisini devam ettiriyor.     Polis ve jandarma ekipleri, Akpınar ve Mucur ilçelerindeki kontrol noktalarında sürücüleri sisin yoğun olduğu bölgelerle ilgili bilgilendiriyor.     Kırşehir'i Ankara, Nevşehir, Aksaray ve Yozgat'a  bağlayan kara yolları üzerinde görev yapan ekipler, sürücülere takip mesafelerini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyarıda bulunuyor.
Kırşehir'de dün itibariyle etkisini gösteren yoğun sis, hayatı olumsuz etkiliyor.

Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan sis, kent merkezi ve yoğun trafiğin oluğu Ankara-Kayseri Karayolu başta olmak üzere bölgede hayatı olumsuz şekilde etkiliyor.

 

 

Görüş mesafesinin oldukça düşmesi nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken çeşitli noktalarda çok sayıda trafik kazası da meydana geldi.

 

 

Akşam başlayan sis, kent merkezi ile Ankara- Kayseri kara yolunun Kırşehir'den geçen bölümü başta olmak üzere farklı bölgelerde etkisini devam ettiriyor.

 

 

Polis ve jandarma ekipleri, Akpınar ve Mucur ilçelerindeki kontrol noktalarında sürücüleri sisin yoğun olduğu bölgelerle ilgili bilgilendiriyor.

 

 

Kırşehir'i Ankara, Nevşehir, Aksaray ve Yozgat'a  bağlayan kara yolları üzerinde görev yapan ekipler, sürücülere takip mesafelerini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.