Kırşehir'de sigara denetimleri arttırıldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 14:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de sigara denetimleri arttırıldı

Sağlık İl Müdürlüğü ve Belediye Zabıta görevlileri tarafından kapalı alanlar da sigara denetimleri arttırıldı. Kırşehir’de yer altı çarşısı, Ahi çarşısı, Ünal çarşısı ve kapalı alanlarda yapılan denetimlerde sigara içilmemesi konusunda esnafa uyarılarda bulunuldu. Merdiven altları ve çay ocaklarında yapılan denetimler 4207 sayılı kanun kapsamında yapılıyor. Esnafların belgeleri incelenirken sigara içilen alanlarda iş yeri sahipleri ve sigara içen kişilere ceza kesiliyor. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sigara denetimlerinin aralıksız devam edeceğini ve kanun gereği esnaflar ile vatandaşa kurala uymayan herkesin cezalandırılacağını söyledi.
Sağlık İl Müdürlüğü ve Belediye Zabıta görevlileri tarafından kapalı alanlar da sigara denetimleri arttırıldı.

Kırşehir’de yer altı çarşısı, Ahi çarşısı, Ünal çarşısı ve kapalı alanlarda yapılan denetimlerde sigara içilmemesi konusunda esnafa uyarılarda bulunuldu. Merdiven altları ve çay ocaklarında yapılan denetimler 4207 sayılı kanun kapsamında yapılıyor. Esnafların belgeleri incelenirken sigara içilen alanlarda iş yeri sahipleri ve sigara içen kişilere ceza kesiliyor. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sigara denetimlerinin aralıksız devam edeceğini ve kanun gereği esnaflar ile vatandaşa kurala uymayan herkesin cezalandırılacağını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.