Kırşehir'de Şehrin Kanayan Yaralarına Tek Tek Müdahale Ediliyor

GÜNDEM 19.09.2021 - 22:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Şehrin Kanayan Yaralarına Tek Tek Müdahale Ediliyor

Müftülük Caddesi'ni baştan aşağı düzenleyen Kırşehir Belediyesi bu kez de Yenice Mahallesi'nin Terme Caddesi kısmındaki sokaklarda üst yapı çalışmalarına başladı.

Ana bulvar ve caddelerde asfaltlama çalışmaları yapan Kırşehir Belediyesi, şehir merkezinde bulunan ve yoğunluk yaşanan kısımlarda da üst yapı düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor.Müftülük ve Ahmedi Gülşehri Caddeleri ile çevresinde bulunan sokaklarda yaptığı üst yapı çalışmaları ile daha modern bir üst yapı görünümü kazandırırken park ve trafik sorunu da önemli ölçüde çözülmüş oldu.Burada bulunan diğer sokaklarda da yapım çalışmaları devam ederken Kırşehir Belediyesi bu kez şehrin diğer yakasındaki kanayan yaraya müdahale etti.     Yenice Mahallesi'nin Terme Caddesi kısmındaki ara sokak ve caddelerde çalışma başlatan Kırşehir Belediyesi tıpkı Müftülük Caddesi'nde olduğu gibi buraları da hem modern bir görünüme kavuşturmak hem de park ve trafik trafik sorunu çözülmüş şekilde yeniden düzenlemek için kolları sıvadı.Şehrin en yoğun noktalarından olan Yenice Mahallesi 176,177,178,179,180,181,182 ve 183. sokaklardaki trafik ve park sorununa çözüm bularak aynı zamanda alt yapısında da düzenlemeye gitmeyi amaçlayan Kırşehir Belediyesi modern kent kimliğine sahip bir Kırşehir için önemli bir yol da katetmiş olacak.      SELAHATTİN EKİCİOĞLU ÇALIŞMA YAPILAN YERLERİ DENETLEDİ Öte yandan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Müftülük Caddesi civarı ve yeni başlanan Yenice Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Burada bulunan esnaf ve vatandaşların görüşlerini alarak çalışma yaptıklarını belirten Ekicioğlu , ''Katılımcı Belediyecilik anlayışı çerçevesinde ortak karar mekanizmasını işletiyoruz.Vatandaş ve esnaflardan aldığımız öneri ve görüşler doğrultusunda şehrin problemli noktalarına müdahale ederek hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz.Bunu yaparken ayrıca Kırşehir'e yakışır şekilde üst yapı düzenlemeleri yaparak modern kent kimliği oluşturma gayreti içerisindeyiz.'' şeklinde konuştu.    
Müftülük Caddesi'ni baştan aşağı düzenleyen Kırşehir Belediyesi bu kez de Yenice Mahallesi'nin Terme Caddesi kısmındaki sokaklarda üst yapı çalışmalarına başladı.

Ana bulvar ve caddelerde asfaltlama çalışmaları yapan Kırşehir Belediyesi, şehir merkezinde bulunan ve yoğunluk yaşanan kısımlarda da üst yapı düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor.Müftülük ve Ahmedi Gülşehri Caddeleri ile çevresinde bulunan sokaklarda yaptığı üst yapı çalışmaları ile daha modern bir üst yapı görünümü kazandırırken park ve trafik sorunu da önemli ölçüde çözülmüş oldu.Burada bulunan diğer sokaklarda da yapım çalışmaları devam ederken Kırşehir Belediyesi bu kez şehrin diğer yakasındaki kanayan yaraya müdahale etti.

 

 

Yenice Mahallesi'nin Terme Caddesi kısmındaki ara sokak ve caddelerde çalışma başlatan Kırşehir Belediyesi tıpkı Müftülük Caddesi'nde olduğu gibi buraları da hem modern bir görünüme kavuşturmak hem de park ve trafik trafik sorunu çözülmüş şekilde yeniden düzenlemek için kolları sıvadı.Şehrin en yoğun noktalarından olan Yenice Mahallesi 176,177,178,179,180,181,182 ve 183. sokaklardaki trafik ve park sorununa çözüm bularak aynı zamanda alt yapısında da düzenlemeye gitmeyi amaçlayan Kırşehir Belediyesi modern kent kimliğine sahip bir Kırşehir için önemli bir yol da katetmiş olacak.

 

 

 SELAHATTİN EKİCİOĞLU ÇALIŞMA YAPILAN YERLERİ DENETLEDİ

Öte yandan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Müftülük Caddesi civarı ve yeni başlanan Yenice Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Burada bulunan esnaf ve vatandaşların görüşlerini alarak çalışma yaptıklarını belirten Ekicioğlu , ''Katılımcı Belediyecilik anlayışı çerçevesinde ortak karar mekanizmasını işletiyoruz.Vatandaş ve esnaflardan aldığımız öneri ve görüşler doğrultusunda şehrin problemli noktalarına müdahale ederek hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz.Bunu yaparken ayrıca Kırşehir'e yakışır şekilde üst yapı düzenlemeleri yaparak modern kent kimliği oluşturma gayreti içerisindeyiz.'' şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.