Kırşehir'de Satışa Çıkarılan Araç İçin Çorum'dan Gelen 3 Dolandırıcı Yozgat'ta Yakalandı

ASAYİŞ 04.07.2021 - 13:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Satışa Çıkarılan Araç İçin Çorum'dan Gelen 3 Dolandırıcı Yozgat'ta Yakalandı

Kırşehir'de satışa çıkarılan otomobil için Çorum'dan gelen 3 dolandırıcı Yozgat'ta yakalandı.

Alınan bilgiye göre , Kırşehir'de ikamet eden A.A. aracı için internet üzerinde 160 bin TL'lik satış ilanı verdi.Aracı almak için Çorum'dan  arayan B.T. (22)  H.S. (28) ve A.Ö. (51)  ile birlikte Kırşehir'e geldi.Araç sahibi ile 160 bin TL'ye anlaşan ve vekalet alan H.S. ve A.Ö. aracı sanayide baktırmak amacıyla A.A. ve B.T.'nin yanından ayrıldı.Dolandırıcılardan B.T. ise A.A.'yı oyalarken araç galericiler sitesinde 140 bin TL'ye satıldı ve 3 dolandırıcı bir yolunu bularak Kırşehir'den ayrıldı.     Araç sahibi dolandırıldığını anladı ve durumu polise bildirdi.Hemen harekete geçen hırsızlık şubesi ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheli 3 kişiyi Yozgat'ta yakaladı.Kırşehir'de mahkemeye çıkarılan B.T., H.S. ve A.Ö serbest bırakıldı.
Kırşehir'de satışa çıkarılan otomobil için Çorum'dan gelen 3 dolandırıcı Yozgat'ta yakalandı.

Alınan bilgiye göre , Kırşehir'de ikamet eden A.A. aracı için internet üzerinde 160 bin TL'lik satış ilanı verdi.Aracı almak için Çorum'dan  arayan B.T. (22)  H.S. (28) ve A.Ö. (51)  ile birlikte Kırşehir'e geldi.Araç sahibi ile 160 bin TL'ye anlaşan ve vekalet alan H.S. ve A.Ö. aracı sanayide baktırmak amacıyla A.A. ve B.T.'nin yanından ayrıldı.Dolandırıcılardan B.T. ise A.A.'yı oyalarken araç galericiler sitesinde 140 bin TL'ye satıldı ve 3 dolandırıcı bir yolunu bularak Kırşehir'den ayrıldı.

 

 

Araç sahibi dolandırıldığını anladı ve durumu polise bildirdi.Hemen harekete geçen hırsızlık şubesi ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheli 3 kişiyi Yozgat'ta yakaladı.Kırşehir'de mahkemeye çıkarılan B.T., H.S. ve A.Ö serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.