Kırşehir'de Sahte İçki Operasyonu

ASAYİŞ 31.08.2022 - 16:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Sahte İçki Operasyonu

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de 1 kişinin ölümüne 4 kişinin ise zehirlenmesine neden olan sahte içki ürettiği tespit 3 kişi yakalandı.

Kırşehir'de düzenlenen sahte içki operasyonunda 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte içki imalat ve satışına yönelik kent merkezinde operasyon başlattı.Farklı adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 24 litre sahte içki, 5 litre etil alkol ve sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Yakalanan R.C, S.C. ve B.A. hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.   1 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ İddiaya göre geçtiğimiz pazar günü  alkol zehirlenmesi şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran 5 kişiden 2'si yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.Yoğun bakımda tedavisi devam eden Mustafa Z. isimli vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Diğer hastanın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi ise devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de 1 kişinin ölümüne 4 kişinin ise zehirlenmesine neden olan sahte içki ürettiği tespit 3 kişi yakalandı.

Kırşehir'de düzenlenen sahte içki operasyonunda 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte içki imalat ve satışına yönelik kent merkezinde operasyon başlattı.Farklı adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 24 litre sahte içki, 5 litre etil alkol ve sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Yakalanan R.C, S.C. ve B.A. hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

 

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İddiaya göre geçtiğimiz pazar günü  alkol zehirlenmesi şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran 5 kişiden 2'si yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.Yoğun bakımda tedavisi devam eden Mustafa Z. isimli vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Diğer hastanın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.