Kırşehir'de Sahte İçki Can Aldı

ASAYİŞ 24.08.2022 - 15:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Sahte İçki Can Aldı

Kırşehir metil alkolden yapılan sahte içki can aldı. Birlikte alkol alarak hastaneye başvuran 5 kişiden 1'si daha yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

İddiaya göre geçtiğimiz pazar günü  alkol zehirlenmesi şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran 5 kişiden 2'si yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.Yoğun bakımda tedavisi devam eden Mustafa Z. isimli vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Diğer hastanın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi ise devam ediyor.   BİRLİKTE ALKOL ALMIŞLAR Sahte içki zehirlenmesi ile ilgili hastaneye başvuran diğer 3 arkadaş ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.Alınan bilgiye göre 5 arkadaşın birlikte alkol aldıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye başvurdukları öğrenildi.Son günlerde alkol zehirlenmesi şikayetiyle hastaneye başvuranlarda ise artış yaşandığı belirtiliyor.
Kırşehir metil alkolden yapılan sahte içki can aldı. Birlikte alkol alarak hastaneye başvuran 5 kişiden 1'si daha yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

İddiaya göre geçtiğimiz pazar günü  alkol zehirlenmesi şikayetiyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran 5 kişiden 2'si yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.Yoğun bakımda tedavisi devam eden Mustafa Z. isimli vatandaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Diğer hastanın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi ise devam ediyor.

 

BİRLİKTE ALKOL ALMIŞLAR

Sahte içki zehirlenmesi ile ilgili hastaneye başvuran diğer 3 arkadaş ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.Alınan bilgiye göre 5 arkadaşın birlikte alkol aldıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye başvurdukları öğrenildi.Son günlerde alkol zehirlenmesi şikayetiyle hastaneye başvuranlarda ise artış yaşandığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.