Kırşehir'de Sahne Alan Demet Akalın'a Tepki

SANAT 24.11.2021 - 19:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Sahne Alan Demet Akalın'a Tepki

Kırşehir'de bir kuyumcu mağazasının daveti üzerine sahne alan Demet Akalın, hayranlarından tepki aldı.

24 Kasım öğretmenleri gününe özel olarak Kırşehir'e davet edilen Şarkıcı Demet Akalın için Cacabey Meydanı yakınlarında bulunan bir kuyumcu mağazasının önüne sahne kuruldu.Burada saat 12:30'da sahne alması beklenen Akalın, hayranlarını Saat 15:00'e kadar yağmur ve soğuk altında bekletti.   ''BELEDİYEYE MAİL ATIN'' Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Demet Akalın, 2 adet parça seslendirdikten sonra programı bitirmek istedi.Hayranlarının ısrarına Akalın , ''Burası çok soğuk.Belediyeye mail atın beni Kırşehir'e davet etsinler.Daha çok şarkı söyleyelim '' diye konuşarak sahneden indi.Saatlerce yağmur ve soğukta Akalın'ı bekleyen ancak sadece 2 şarkı dinleyen hayranları ise ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.  
Kırşehir'de bir kuyumcu mağazasının daveti üzerine sahne alan Demet Akalın, hayranlarından tepki aldı.

24 Kasım öğretmenleri gününe özel olarak Kırşehir'e davet edilen Şarkıcı Demet Akalın için Cacabey Meydanı yakınlarında bulunan bir kuyumcu mağazasının önüne sahne kuruldu.Burada saat 12:30'da sahne alması beklenen Akalın, hayranlarını Saat 15:00'e kadar yağmur ve soğuk altında bekletti.

 

''BELEDİYEYE MAİL ATIN''

Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Demet Akalın, 2 adet parça seslendirdikten sonra programı bitirmek istedi.Hayranlarının ısrarına Akalın , ''Burası çok soğuk.Belediyeye mail atın beni Kırşehir'e davet etsinler.Daha çok şarkı söyleyelim '' diye konuşarak sahneden indi.Saatlerce yağmur ve soğukta Akalın'ı bekleyen ancak sadece 2 şarkı dinleyen hayranları ise ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.