Kırşehir'de Sağlık Çalışanlarına FETÖ Operasyonu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2017 - 11:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Sağlık Çalışanlarına FETÖ Operasyonu

FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında sağlık kurumlarında ki çalışanlara yönelik operasyonda gözaltı sayısı 19'a yükseldi. KOM Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyonda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri A.K., Sağlık-Sen Başkanı N.Y., Eski Hastane Müdürü M.A., hemşire D.K., Üroloji Uzmanı M.Ş., Göz Doktoru S.T., 112 Müdürü Ş.S.,'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi hakkında işlem başlatıldı.Kamu Hastaneleri Birliği'nde görevli, sağlık memuru, hemşire, doktor, teknisyen, sendika temsilcileri, 112 müdürlüğü ve genel sekreterinde aralarında bulunduğu 19 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramaların ardından M.K., H.A., G.G., A.T., A.D., E.E., Ş.S., S.T., E.K., C.A., B.A., A.T., A.K., M.Ş., O.Y., N.Y., F.A., M.A., E.A. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Haklarında inceleme başlatılan kişilerin ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. Zanlıların adreslerinde ve çalıştıkları kurumlarda arama yapıldığı, operasyonun devam ettiği öğrenildi.
FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında sağlık kurumlarında ki çalışanlara yönelik operasyonda gözaltı sayısı 19'a yükseldi.

KOM Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyonda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri A.K., Sağlık-Sen Başkanı N.Y., Eski Hastane Müdürü M.A., hemşire D.K., Üroloji Uzmanı M.Ş., Göz Doktoru S.T., 112 Müdürü Ş.S.,'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi hakkında işlem başlatıldı.Kamu Hastaneleri Birliği'nde görevli, sağlık memuru, hemşire, doktor, teknisyen, sendika temsilcileri, 112 müdürlüğü ve genel sekreterinde aralarında bulunduğu 19 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramaların ardından M.K., H.A., G.G., A.T., A.D., E.E., Ş.S., S.T., E.K., C.A., B.A., A.T., A.K., M.Ş., O.Y., N.Y., F.A., M.A., E.A. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Haklarında inceleme başlatılan kişilerin ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. Zanlıların adreslerinde ve çalıştıkları kurumlarda arama yapıldığı, operasyonun devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.