Kırşehir'de Rekor İş Başvurusu !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2016 - 18:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Rekor İş Başvurusu !

Müftülük tarafından Toplum Yararına Programı kapsamında, camilerde çalıştırmak amacıyla duyurduğu iş ilanına rekor başvuru oldu. 25 kişilik hizmetli kadrosuna bin kişi başvuruda bulununca müftülük konferans salonu ve bahçesi içerisinde uzun kuyruklar oluştu. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile İl Müftülüğü işbirliğinde kişiye yönelik olarak düzenlenecek olan Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında açılan iş ilanına için rekor başvuru oldu. Kırşehir’de il Müftülüğü’ne bağlı camilerde çalışmak üzere açılan 25 kişilik geçici temizlik kadrosuna bin kişi başvurdu. İşe girmek isteyen binlerce kişi, Kırşehir İl Müftülüğü Konferans Salonu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kura çekim öncesi vatandaşı bilgilendiren İŞKUR İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, ’’Her zaman olduğu gibi bu sefer de Toplum Yararına Program kapsamında İl Müftlülüğü’ne, İl Özel İdare’ye, Belediyelere, Orman Müdürlüğü’ne en yüksek payı alan illerden bir tanesiyiz.Merkez ve merkeze bağlı ilçelerde toplamda 100 kişi aldık. Bu 100 kişinin 25’i merkeze,75 kişi ise ilçelere paylaştırılacak.’’ dedi. Toplum Yararına Programı 20 Haziran tarihinde başlanacak. Program 6 ay boyunca devam edecek.
Müftülük tarafından Toplum Yararına Programı kapsamında, camilerde çalıştırmak amacıyla duyurduğu iş ilanına rekor başvuru oldu.

25 kişilik hizmetli kadrosuna bin kişi başvuruda bulununca müftülük konferans salonu ve bahçesi içerisinde uzun kuyruklar oluştu. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile İl Müftülüğü işbirliğinde kişiye yönelik olarak düzenlenecek olan Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında açılan iş ilanına için rekor başvuru oldu. Kırşehir’de il Müftülüğü’ne bağlı camilerde çalışmak üzere açılan 25 kişilik geçici temizlik kadrosuna bin kişi başvurdu. İşe girmek isteyen binlerce kişi, Kırşehir İl Müftülüğü Konferans Salonu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kura çekim öncesi vatandaşı bilgilendiren İŞKUR İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, ’’Her zaman olduğu gibi bu sefer de Toplum Yararına Program kapsamında İl Müftlülüğü’ne, İl Özel İdare’ye, Belediyelere, Orman Müdürlüğü’ne en yüksek payı alan illerden bir tanesiyiz.Merkez ve merkeze bağlı ilçelerde toplamda 100 kişi aldık. Bu 100 kişinin 25’i merkeze,75 kişi ise ilçelere paylaştırılacak.’’ dedi. Toplum Yararına Programı 20 Haziran tarihinde başlanacak. Program 6 ay boyunca devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.