Kırşehir'de QR Kodlu Kapı Numarası Dönemi

TEKNOLOJİ 13.11.2022 - 01:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de QR Kodlu Kapı Numarası Dönemi

Kırşehir'de QR kodlu kapı numarası dönemi başladı.Uygulama ile ilgili sürecin tamamlanması ile birlikte akıllı telefonlarla qr kodu taranarak mevcut bina ile ilgili çok sayıda bilgiye erişilebilecek.

Kırşehir Belediyesi'ne bağlı İmar Müdürlüğü tarafından; hem binalarla ilgili daha sağlıklı veri elde edebilmek hem de güncel teknolojik gelişmelere yak uydurabilmek adına ''QR Kodulu kapı numarası'' uygulaması başlatıldı.Buna göre yeni kapı numaraları binalara yerleştirilmeye başlandı.Uygulama kapsamında Kırşehir'de toplam 22 bin binaya QR Kodlu kapı numarası yerleştirilecek.   QR Kodlu Kapı Numaralarının Yerleştirilmesi Çalışmasına Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da Katıldı   SÜREÇ TAMAMLANDIĞINDA BİNAYA AİT BİLGİLERE ULAŞILABİLECEK Binaların üzerine yapıştırılan QR kodlu kapı numaraları ile ilk etapta belediye hizmetlerinden faydalanabilmek için kurumun resmi web sitesine yönlendirileceksiniz.Sürecin tamamlanması ile birlikte bobil uygulama ile okuttuğunuz QR kod sayesinde Adresi, Kat Adeti, Bağımsız Bölüm Sayısı, UAVT Kodu, Pafta/Parsel bilgileri, Parselin Alanı, Yapı Müteahhidi, Şantiye Şefi, Isıtma Sistemi, Ortak Kullanım alanları, Bağımsız Bölüm Sayısı, Yapının Taban Alanı, Afet toplama Yerleri vb. bina ile ilgili bilgiler ulaşılabileceksiniz. Ekicioğlu Uygulamanın Çalışıp Çalışmadığını Telefonuyla Test Etti QR Kodlu Kapı Numaraları Kırşehir'de 22 Bin Binaya Yerleştirilecek.Süreç tamamlandığında ise binaya ilişkin önemli bilgilere ulaşılabilecek.  
Kırşehir'de QR kodlu kapı numarası dönemi başladı.Uygulama ile ilgili sürecin tamamlanması ile birlikte akıllı telefonlarla qr kodu taranarak mevcut bina ile ilgili çok sayıda bilgiye erişilebilecek.

Kırşehir Belediyesi'ne bağlı İmar Müdürlüğü tarafından; hem binalarla ilgili daha sağlıklı veri elde edebilmek hem de güncel teknolojik gelişmelere yak uydurabilmek adına ''QR Kodulu kapı numarası'' uygulaması başlatıldı.Buna göre yeni kapı numaraları binalara yerleştirilmeye başlandı.Uygulama kapsamında Kırşehir'de toplam 22 bin binaya QR Kodlu kapı numarası yerleştirilecek.

 

QR Kodlu Kapı Numaralarının Yerleştirilmesi Çalışmasına Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da Katıldı

 

SÜREÇ TAMAMLANDIĞINDA BİNAYA AİT BİLGİLERE ULAŞILABİLECEK

Binaların üzerine yapıştırılan QR kodlu kapı numaraları ile ilk etapta belediye hizmetlerinden faydalanabilmek için kurumun resmi web sitesine yönlendirileceksiniz.Sürecin tamamlanması ile birlikte bobil uygulama ile okuttuğunuz QR kod sayesinde Adresi, Kat Adeti, Bağımsız Bölüm Sayısı, UAVT Kodu, Pafta/Parsel bilgileri, Parselin Alanı, Yapı Müteahhidi, Şantiye Şefi, Isıtma Sistemi, Ortak Kullanım alanları, Bağımsız Bölüm Sayısı, Yapının Taban Alanı, Afet toplama Yerleri vb. bina ile ilgili bilgiler ulaşılabileceksiniz.

Ekicioğlu Uygulamanın Çalışıp Çalışmadığını Telefonuyla Test Etti

QR Kodlu Kapı Numaraları Kırşehir'de 22 Bin Binaya Yerleştirilecek.Süreç tamamlandığında ise binaya ilişkin önemli bilgilere ulaşılabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.